Mastercard debetná karta verzus Revolut
Ahojte idem si po radu vy mladý vyznáte sa viac tomu ako ja...chcem sa vás opýtať oplatí sa mi vybaviť Mastercard debetnú kartu?veľa ľudí to ma tak ja bi ju chcel ja mam poštovú banku stačí isť do hocijakej pobočky??....a ktoré mate tu kartičku to si ju stále dobýjate ako Revolut?...či ako to chodí Mastercard?...či je to jedno či budem mať Revolut abo Mastercard kartičku...a platí sa potom nejaký poplatok za toí???.....Na Pobočke mlade pracovníčky mi nič nespomínali či nechcem mať aj kartičku Mastercard.....
a akú kartu máš? debetná karta je vydávaná k účtu a debet môžeš využívať iba keď ho máš povolený. primárne využívaš prostriedky na účte a až keď si na nule a máš povolený debet, potom čerpáš debet - za zjednaný úrok.
vždy keď ti prídu peniaze na účet, tak ideš opačne - najprv splácaš debet a až potom sa ti budú navyšovať prostriedky na účte
či je to mastercard alebo visa záleží od banky…
a akú kartu máš? debetná karta je vydávaná k účtu a debet môžeš využívať iba keď ho máš povolený. primárne využívaš prostriedky na účte a až keď si na nule a máš povolený debet, potom čerpáš debet - za zjednaný úrok.
vždy keď ti prídu peniaze na účet, tak ideš opačne - najprv splácaš debet a až potom sa ti budú navyšovať prostriedky na účte
či je to mastercard alebo visa záleží od banky…
@biba_18 kartičky mam len Poštovú banku,Revolut a už žiadne kartičky nemám len tie dve aha tak sa mi ani neoplatí však vybavovať
No a tá karta z Poštovej banky čo máš, je aká?
Aké zľavy sú s MasterCard?
takže sa mi neoplatí však?...
no nič, toto nemá riešenie 😂

Ja nie som mladsia, ale ak máš skúsenosť s Revolut, ako to, že nevieš, čo je MasterCard. Obyčajná platobná karta.