icon

Mastercard debetná karta verzus Revolut

stelly652
27. júl 2025

Ahojte idem si po radu vy mladý vyznáte sa viac tomu ako ja...chcem sa vás opýtať oplatí sa mi vybaviť Mastercard debetnú kartu?veľa ľudí to ma tak ja bi ju chcel ja mam poštovú banku stačí isť do hocijakej pobočky??....a ktoré mate tu kartičku to si ju stále dobýjate ako Revolut?...či ako to chodí Mastercard?...či je to jedno či budem mať Revolut abo Mastercard kartičku...a platí sa potom nejaký poplatok za toí???.....Na Pobočke mlade pracovníčky mi nič nespomínali či nechcem mať aj kartičku Mastercard.....

Strana
z2
gribka1
27. júl 2025

Ja nie som mladsia, ale ak máš skúsenosť s Revolut, ako to, že nevieš, čo je MasterCard. Obyčajná platobná karta.

biba_18
27. júl 2025

a akú kartu máš? debetná karta je vydávaná k účtu a debet môžeš využívať iba keď ho máš povolený. primárne využívaš prostriedky na účte a až keď si na nule a máš povolený debet, potom čerpáš debet - za zjednaný úrok.
vždy keď ti prídu peniaze na účet, tak ideš opačne - najprv splácaš debet a až potom sa ti budú navyšovať prostriedky na účte
či je to mastercard alebo visa záleží od banky…

stelly652
autor
27. júl 2025
@gribka1

Ja nie som mladsia, ale ak máš skúsenosť s Revolut, ako to, že nevieš, čo je MasterCard. Obyčajná platobná karta.

@gribka1 Ahoj ale keď ma to veľa ľudí tak chcem ju mať keby že Revolut sa mi stratil tak mam nahradnu kartičku Mastercard

gribka1
27. júl 2025
@stelly652

@gribka1 Ahoj ale keď ma to veľa ľudí tak chcem ju mať keby že Revolut sa mi stratil tak mam nahradnu kartičku Mastercard

@stelly652 Ale Revolut je banka a k účtu máš aj kartu. Ak máš účet v Poštovej banke, tam ti dajú kartu k danému účtu. Alebo ja možno nechápem.

niekto2hy
27. júl 2025
@stelly652

@stelly652 Mastercard chces kvoli zlavam?

stelly652
autor
27. júl 2025
@biba_18

a akú kartu máš? debetná karta je vydávaná k účtu a debet môžeš využívať iba keď ho máš povolený. primárne využívaš prostriedky na účte a až keď si na nule a máš povolený debet, potom čerpáš debet - za zjednaný úrok.
vždy keď ti prídu peniaze na účet, tak ideš opačne - najprv splácaš debet a až potom sa ti budú navyšovať prostriedky na účte
či je to mastercard alebo visa záleží od banky…

@biba_18 kartičky mam len Poštovú banku,Revolut a už žiadne kartičky nemám len tie dve aha tak sa mi ani neoplatí však vybavovať

gribka1
27. júl 2025

No a tá karta z Poštovej banky čo máš, je aká?

stelly652
autor
27. júl 2025
@niekto2hy

@stelly652 Mastercard chces kvoli zlavam?

@niekto2hy Ahoj áno kvôli zľavám bi som ju chcel

gribka1
27. júl 2025

Aké zľavy sú s MasterCard?

biba_18
27. júl 2025

@stelly652 a tú mastercard by si chcel akože kde v ktorej banke vybaviť? to nie sú kartičky ako do tesca, to sú karty k účtu

stelly652
autor
27. júl 2025
@gribka1

No a tá karta z Poštovej banky čo máš, je aká?

@gribka1 klasická kartička nevieš ako vyzerá kartička?..s ktorou si chodím vybrať s banky eura

biba_18
27. júl 2025
@stelly652

@gribka1 klasická kartička nevieš ako vyzerá kartička?..s ktorou si chodím vybrať s banky eura

@stelly652 nie ako vyzerá ale kto ju vydal, aká spoločnosť

stelly652
autor
27. júl 2025
@biba_18

@stelly652 a tú mastercard by si chcel akože kde v ktorej banke vybaviť? to nie sú kartičky ako do tesca, to sú karty k účtu

@biba_18 na mojej pobočke Poštovej banke si chcem vybaviť tam kde chodím a pracovníčky ma tam už dosť dobre poznajú

gribka1
27. júl 2025
@stelly652

@stelly652 No aj MasterCard je taká istá kartička k účtu.

luliu
27. júl 2025
@stelly652

@stelly652 prepáč, ale ty normálne pracuješ, zarabas? Lebo toto čo píšeš je akoby písalo dieťa, čo nemá šajnu o živote a finančných produktoch

biba_18
27. júl 2025
@stelly652

@biba_18 na mojej pobočke Poštovej banke si chcem vybaviť tam kde chodím a pracovníčky ma tam už dosť dobre poznajú

@stelly652 pozri na svoju kartu čo máš - čo je na nej napísané??

biba_18
27. júl 2025
@luliu

@stelly652 prepáč, ale ty normálne pracuješ, zarabas? Lebo toto čo píšeš je akoby písalo dieťa, čo nemá šajnu o živote a finančných produktoch

@luliu haha, alebo total senior 🤷‍♀️

gribka1
27. júl 2025
@biba_18

@luliu haha, alebo total senior 🤷‍♀️

@biba_18 A má Revolut😂

stelly652
autor
27. júl 2025
@luliu

@luliu Ahoj ja mam založený účet aj spravený 2.pilier áno pracujem

biba_18
27. júl 2025

@gribka1 aj moja mama mala 🤷‍♀️ vnuk jej založil

stelly652
autor
27. júl 2025

takže sa mi neoplatí však?...

gribka1
27. júl 2025
@biba_18

@gribka1 aj moja mama mala 🤷‍♀️ vnuk jej založil

@biba_18 No ak vnuk, to chápem.

biba_18
27. júl 2025

no nič, toto nemá riešenie 😂

gribka1
27. júl 2025
@stelly652

@stelly652 Nechcú ti ju náhodou vymeniť za túto?

viestta
27. júl 2025
@stelly652

@stelly652 a aky obrazok mas na tej karte od postovej banky? Lebo co pozeram, tak postova vydava karty Mastercart.

stelly652
autor
27. júl 2025
@gribka1

@stelly652 Nechcú ti ju náhodou vymeniť za túto?

@gribka1 oni keby chceli pracovníčky vymeniť tak bi hneď bi mi to spravili na nepočkanie na nich čislo mam ale nechcem ich otravovať

stelly652
autor
27. júl 2025
@viestta

@stelly652 a aky obrazok mas na tej karte od postovej banky? Lebo co pozeram, tak postova vydava karty Mastercart.

@viestta také krúžko červene

gribka1
27. júl 2025
@stelly652

@stelly652 Aj oranžové?

biba_18
27. júl 2025

@gribka1 😂😂

viestta
27. júl 2025
@stelly652

@stelly652 tak mas Mastercard
(len tak mimochodom, kruzok je TEN, takze TAKY KRUZOK cerveny)

Strana
z2