Mastercard debetná karta verzus Revolut
Ahojte idem si po radu vy mladý vyznáte sa viac tomu ako ja...chcem sa vás opýtať oplatí sa mi vybaviť Mastercard debetnú kartu?veľa ľudí to ma tak ja bi ju chcel ja mam poštovú banku stačí isť do hocijakej pobočky??....a ktoré mate tu kartičku to si ju stále dobýjate ako Revolut?...či ako to chodí Mastercard?...či je to jedno či budem mať Revolut abo Mastercard kartičku...a platí sa potom nejaký poplatok za toí???.....Na Pobočke mlade pracovníčky mi nič nespomínali či nechcem mať aj kartičku Mastercard.....
Aké zľavy sú s MasterCard?
@niekto2hy No bohato, a ja som ju ešte nikdy nepoužila 😁. Vďaka
K uctu Revolut su priradene 3karty - jedna fyzicka,ktoru drzi v ruke,druha po prihlaseni do uctu - virtualna a tretia jednorazova,ktora sa po kazdej platbe ,,znici".
K uctu Revolut su priradene 3karty - jedna fyzicka,ktoru drzi v ruke,druha po prihlaseni do uctu - virtualna a tretia jednorazova,ktora sa po kazdej platbe ,,znici".
@niekto2hy no mne sa raz to stalo nechtiac som niekde stratil Revolut kartičku nahlásili sme,že je stratena a po mesiaci mi prišla nova kartička poštou na danú adresu...mam aj aplikáciu nainštalovanú v mobile Revolut
@niekto2hy no mne sa raz to stalo nechtiac som niekde stratil Revolut kartičku nahlásili sme,že je stratena a po mesiaci mi prišla nova kartička poštou na danú adresu...mam aj aplikáciu nainštalovanú v mobile Revolut
@stelly652 to, čo máš nie je kartička, kartička je od zdrav. poisťovne - kartička poistenca. Ty máš bankomatovú kartu a využívaš tie zľavy, keď ju máš?
Ach jaj, toto ma volebne pravo 😐

@stelly652 Aj oranžové?
@gribka1 áno spolu s červeným a oranžovým