icon

Máte finančného poradcu? Odporúčania a skúsenosti.

evazhoufova
3. máj 2026

Odporúčate?

anonym_f47500
3. máj 2026

nie, nemám a ani nepotrebujem. Čo viem tak robia skôr pre svoje dobro ako pre tvoje.

catherin4
3. máj 2026

Dobry financny poradca je na nezaplatenie, ale musi byt fakt dobry. Mat prehlad o vsetkom. Ja mam takeho.

anonym_19e0b5
3. máj 2026

@evazhoufova áno mám a som spokojná

svetlonos
3. máj 2026

@evazhoufova
Mám a odporucam

evazhoufova
autor
3. máj 2026

Tak odporucte.

anonym_2851ca
3. máj 2026

@evazhoufova tak sedíme s ním niekoľko krát do roka, riešiť to na diaľku neviem. Nájdite si vo vašom okolí. My odporúčame pomohla nám vo veľa veciach a to sme obaja finančne gramotny

evazhoufova
autor
3. máj 2026

A s čím konkrétne vám pomohol?

anonym_c8732f
3. máj 2026

Mala som pri vybavovani hypoteky. Odporucam.

diankamf
3. máj 2026

Mame. Riesili sme s nim hlavne hypoteku a poistky. Pomahal nam aj s papierovackami s poistovnou, ked do nas narazilo auto. Ako odporucam urcite finncneho poradcu. 🙂

anonym_2b62e1
3. máj 2026

Mame osobnu bankarku,ked treba vsetko riesime cez nu,staci jej zavolat.

anonym_077cb7
Včera o 08:33

@evazhoufova neslovickarim, ale myslis poradcu alebo sprostredkovatela? Na hypo a poistenie sprostredkovatel super na nezaplatenie... financny poradca sa oplati iba bonitnejsim klientom pri investiciach (platis ho od hodiny)...

anonym_efe58f
Včera o 08:44

@evazhoufova nemáme. Najviac o svojich financiách vieme my. Na druhej strane, nie sme tak bonitní, aby sme potrebovali niekoho, kto bude spravovať naš majetok, naše financie. Teda, ako už bolo vyššie spomenuté, je rozdiel poradca a sprostredkovateľ.

evazhoufova
autor
Včera o 10:06
@anonym_077cb7

@evazhoufova neslovickarim, ale myslis poradcu alebo sprostredkovatela? Na hypo a poistenie sprostredkovatel super na nezaplatenie... financny poradca sa oplati iba bonitnejsim klientom pri investiciach (platis ho od hodiny)...

@anonym_077cb7 koľko je to bonitných?

anonym_077cb7
Včera o 10:10
@evazhoufova

@anonym_077cb7 koľko je to bonitných?

@evazhoufova aby sa ti oplatilo platit cca 60-90 eur na hodinu a poradil ti to, co ti neporadi sprostredkovatel alebo nenastudujes sama... Za mna az od velmi vela penazi (skor miliony ako statisice eur)...
Alebo kombo viac penazi a vacsia lenivost 🙂 🙂