Máte problém získať úver? Skúste tieto tipy!
To už fakt mi nikde nedajú úver . Už som posielala kade tade žiadosti .Pracujem na štvrtinový zmluvu
A kolko zarobis na tu zmluvu? Ak ti odrataju zivotne minimum a nevychadza to, tak bohuzial
@monika2601 mala si uz nejaky uver? Aj nevelka suma pozicana od rodiny bezurocne sa splaca velmi tazko (aj pri plnom uvazku). Je to, po com tuzis, take nevyhnutne? Ak je to nieco bezne hmotne, neda sa to kupit lacnejsie, napr. starsie, pouzivane?
@monika2601 viac pracovať nemôžeš? poberáš nejaký dôchodok?
Uz ti to bolo vysvetlene. Je jedno, aky mas uvazok. Dolezity je prijem. Zjavne ho nemas dostatocny.
Kym nemas dostatocny prijem, tak uver nedostanes. Tvoju kredibilitu si banka spocita velmi rychlo. Po zaplateni splatky uveru ti musi ostat zivotne minimum. Kolko vlastne zarobis a kolko chces ten uver?
ja nechápem,že to nevieš pochopiť
@monika2601 koľko tém potrebuješ založiť aby si pochopila? Už sme Ti to písali. Keďže máš nízky príjem, nedostaneš úver. Nemáš ho z čoho splácať.
@monika2601 tak asi nie si vhodný kandidát pre banky na úver. Buď je tam nedostatočný príjem, alebo iný problém, čo my nevieme posúdiť. Nezabudaj však, že do úverového registra ide aj záznam o zamietnutej žiadosti.
peniaze treba zarábať, nie si ich požičiavať.
nemas peniaze a este sa chces zadlzit??? nezblanila si sa???
@monika2601 nechápem ľudí čo nemajú riadny príjem ,ale chceju úver .
@purple_wolf finančná negramotnosť ..
👎👎👎😛😛😛

Z čoho to chceš platiť?