Máte skúsenosti s Aurea Prestiti úvermi?
Zdravim Vás 🙋
Ma prosím Vás niekto skúsenosti so spoločnosťou Aurea prestiti? Ide o spoločnosť, ktorá dáva úvery.
Alebo počul už niekto o nej? Ak áno prosím podeľte sa so mnou o tom. Ďakujem .
Dobrý deň, tiež som od nich žiadala o úver. A taktiež mi písali aby som zaplatila poplatok...Nemala som z čoho ho zaplatiť tak som im písala email. Potom mi napísali že bez toho mi neposkytnu úver, a že ak by náhodou aj klamali tak mám k dispozícii ich číslo účtu a meno a môžem sa obrátiť na políciu. Zatiaľ som nič neplatila ale myslím si že ak by to bol nejaký podvod tak by somnou nekomunikovali vôbec alebo? A na druhej strane pri každom novom úvere je nejaký poplatok.
@radka_66 aj vam už poslali peniaze na účet?
@lydiapathoova áno, najskôr som si myslela že ani nepošlú no do dvoch dní som mala. Ak budete žiadať od nich úver tak mi dajte prosím tiež vedieť či vám zaslali.
@boby156 áno, ako som vravela myslela som si že mi ani nepošlú lebo mi prišli až na druhý deň k večeru. Ich zmluvu a emaily ktoré s nimi mám som si vytlačila a prefotila, aby som v prípade klamstva mala nejaký dôkaz. Ich číslo účtu som zadala do googlu a našlo mi taliansku banku tak som si povedala že to skúsim. Hneď som im poslala peniaze a doklad o zaplatení som si tiež stiahla do mobilu. Potom mi písali že mi peniaze zaslali na účet najprv som tomu neverila ale potom peniaze prišli.
@lubkak29 tiež som sa bála poslať im poplatok, pretože si nemôžem dovoliť prísť o 129 eur. Ale aj napriek ich emailom čo som si s nimi písala a všetkému som nakoniec zaplatila a ako som spomínala do dvoch dní mi prišli peniaze na účet. V emailoch som s nimi komunikovala a sami tam písali že ak nesplnia to čo majú mám sa obrátiť na políciu a ako dôkaz budem mať ich údaje. Majú aj adresu a dokonca telefónne čísla takže si nemyslím že je to podvod. Raz ale to cez inú stránku som sa nechala tak oklamať, ale to bol úplne iný prípad. Tam sa riešilo všetko online bez komunikácie a platilo sa cez nejaké bitcoiny či čo...Vtedy som prišla o peniaze ale teraz nie.
@radka_66 mozem sa opytat ten poplatok zavisi od výsky pozicky? A ked ste odoslali platbu ako dlho trvalo kym prisli peniaze?
@rendy12e ak to nie je tajne k akej výške požicky bola suma 179€?
@anka50julia práveže som ešte nezaplatil poplatok ,pretože už pár krát som bol oklamaný preto váham niesom si istý
@anka50julia 10.000€
@rendy12e
@lubkak29 určite nič neplaťte dopredu.
Veď nech si peniaze stiahnu z tej vašej pôžičky.
Je to na milión percent podvod, a ani
@radka_66 ma nepresvedčí, že nie je.
Všade, kde pýtajú peniaze dopredu, je to podvod.
Teraz som si brala malú pôžičku z banky, mimochodom bezúročnú, iba poplatok 80 eur, ktorý si samozrejme stiahli, až keď mi poslali peniaze.
Nenechajte sa oklamať
@anka50julia pozrite ja som pýtala pôžičku 3000 poplatok chceli 129 eur, uhradila som ho pretože som súrne potrebovala peniaze. Do dvoch dní mi peniaze prišli. Ja som mala šťastný koniec v tomto a píšem len svoju skúsenosť. Tiež som si myslela že podvod. Tak už je to na každom ako sa rozhodne
@jana005 Nič v zlom ale jasi myslím že pani ktorá tvrdí že pôžičku dostala , tak zavádza ľudí a tvrdí že zaplatila poplatok pretože mi to nesedí už len kvôli tomu že všade kde komentovala tak píše že pôžičku dostala a že zaplatila poplatok len aby sa ľudia nato namotali ,aspoň jeden človek lebo tam píše v komentoch že keď to vyskúšajú zaplatiť tak aby jej dali potom vedieť ako dopadli ,myslím si že ona žiaden poplatok nezaplatila len sa chce uistiť ,že hocikto keď to zaplatí aby ten človek potom dal komentár že to proste zaplatil a nič stoho , možno sa mýlim ale fakt mi to tak príde proste aby nemusela ona platiť poplatok aby aby ona neskúšala.
@rendy12e tiež si to myslím.
Naozaj nič neplaťte dopredu.
Veď to je blbosť, načo im je poplatok, keď vám jednoducho môžu dať peniaze o ten poplatok menej?
Lenže keďže je to podvod, tak chcú od vás poplatok dopredu, nič vám nepošlú a majú zarobené.
A to, že máte ich údaje, je vám viete na čo
Pozrite sa ja som napísala svoju skúsenosť a nikoho nenútim ani nezávadzam aby to zaplatil. Je to na každom rozhodnutí, nech si každý sám uzná za vhodné čo urobí. A to že som napísala aby mi dali vedieť tak je logické že ak niečo niekomu odporučím tak chcem vedieť ako to dopadlo. Sama viem aké to je prísť o peniaze tak prečo by som klamala?
@radka_66 podľa vsetkeho ide o poplatok za ukony u notara lebo som sa dopatrala že ta zmluva by mala byť zmenka vlastne oni to označuju nejak IOU

@lubkak29 Ahoj, nemám skúsenosti no tiež by som rada vedela či sú seriózny. Mala by som uhradiť poplatok 129e keďže sú zahraničná spoločnosť. Ako poplatok za zaregistrovanie IOU no pred vyplatením pôžičky tak váham...