icon

Máte skúsenosti s investovaním cez Finax?

13. okt 2022

Máte prosím skúsenosti s investovaním vo finaxe cez stránku finax.eu? ďakujem

jakubvojcik
13. okt 2022

Áno, kľudne napíšte vaše otázky do diskusie.

sandra19901990
13. okt 2022

1. Overte si firmu na finstat. Sk
2. Prečo investovať tam kde to nepoznám / nerozumiem tímu. Nájdite si poradcu a pýtajte sa, hlavne na poplatky a ci sa platí daň zo zisku

tomaskrejci
13. okt 2022

Finax je jednou z najlepších možností pre nenáročného investora, ktorý si chce pravidelne mesačne posielať peniaze a nechce sa o nič starať.
Dôležité je správne vyplniť investičný dotazník, odporúčam prejsť s poradcom alebo s niekým skúsenejším. Dobre zložené portfólio, jednoduchá a prehľadná aplikácia, pomerne nízke poplatky.

harsesis
15. okt 2022

EIC vrelo odporúčam .

lamonila
4. júl 2023

@jakubvojcik mna by zaujimalo či sa da cez finax investične sporiť pre deti len v indexových fondoch ?

tomaskrejci
4. júl 2023

@lamonila ano, nič ine nemajú (ak nerátam dlhopisové fondy)

jakubvojcik
4. júl 2023

@lamonila áno, iba cez indexové fondy, či už sú to akciové indexové fondy alebo dlhopisové indexové fondy. Spravidla sa na dlhé obdobie deťom pri sporení ani nič iné viac neoplatí, resp. nedáva väčší zmysel, keďže riziko investovania spočíva hlavne v tom ako dlho človek investuje.

adriil
30. okt 2023

@tomaskrejci Dobrý deň našla som si vašu recenziu keď som si hľadala informácie o finaxe ...teda rada by som investovala len ako začiatočníčka to je pre mňa jedna veľká neznáma...takže odporúčate finax? Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙂

18kacena18
25. jún 2024

@adriil urcite ano, my sme zalozili sporenie pre nase dieta, sme spokojny, da sa zarezervovat hovor s nimi a ochotne nam vsetko vysvetlili, odpovedali na otazky😎

tl999
26. aug 2025
@18kacena18

@adriil urcite ano, my sme zalozili sporenie pre nase dieta, sme spokojny, da sa zarezervovat hovor s nimi a ochotne nam vsetko vysvetlili, odpovedali na otazky😎

@18kacena18 ahoj! Na kolko rokov planujete im investovat? Ste v pluse? Ake rozlozenie akciich a dlhopisoch ste vybrali?

18kacena18
15. sep 2025
@tl999

@18kacena18 ahoj! Na kolko rokov planujete im investovat? Ste v pluse? Ake rozlozenie akciich a dlhopisoch ste vybrali?

@tl999
investovanie nie je terminovane, ked ich dcera bude potrebovat, tak ich vyberieme, ale aspon 20 rokov predpokladam. Po prvom roku sa uz neplati dan, lebo sa jedna o ETF fondy. Sme v pluse, aj pri poklese pri Trampovych clach sme ostali v pluse🤞 ucet mame 4 roky. Rozlozenie mame 80% akcie 20% dlhopisy. Ked chces, mozem ti poslat pozvanku, Finax ti da zlavu.

polepetko333
16. okt 2025
@tomaskrejci

Finax je jednou z najlepších možností pre nenáročného investora, ktorý si chce pravidelne mesačne posielať peniaze a nechce sa o nič starať.
Dôležité je správne vyplniť investičný dotazník, odporúčam prejsť s poradcom alebo s niekým skúsenejším. Dobre zložené portfólio, jednoduchá a prehľadná aplikácia, pomerne nízke poplatky.

@tomaskrejci Dobrý deň chcela by som sporiť cez Finax na dôchodok som začiatočník a neviem si nastavit vhodné percentuálny pomer .Vedeli by ste mi s tým pomôcť?Alena

tomaskrejci
16. okt 2025
@polepetko333

@tomaskrejci Dobrý deň chcela by som sporiť cez Finax na dôchodok som začiatočník a neviem si nastavit vhodné percentuálny pomer .Vedeli by ste mi s tým pomôcť?Alena

@polepetko333 Zdravím, Alena,
napíšte mi súkromne, prosím