Míňam na seba veľa?
Manžel mi v poslednom čase dáva najavo, že akosi veľa na seba míňam. Ja si to vôbec nemyslím.
Pre predstavu : raz za mesiac idem na obočie, úprava a farbenie hennou cca 20€, dva krát za mesiac idem na shellac manikúru cca 2x20€ = 40€. Mne rastú nechty strašne rýchlo, preto musím dva krát za mesiac.
Nepočítam kozmetiku, keď potrebujem kúpiť pleťovú vodu, krémy...ale to nie je každý mesiac, ale keď mi dôjdu zásoby. Platím si členstvo na cvičenie online cca 10€ mesačne. Oblečenie nejak moc nekupujem, ani elektroniku, nepotrebujem stále nové a nové handry, topánky..
Zdá sa Vám to veľa?
@17alexis tak zas, ak si davas len raz rocne podstrihnut vlasy, mozno ti to niekde spravia za 10 eur. Moje uz sediveju, plus ich nosim kratsie a teda za pravidelne strihanie a farbenie platim presne 120 eur. Nestazujem sa, len som chcela povedat, ze nie kazdej zene staci nechat si raz do roky podstrihnut konceky na to, aby vyzerala dobre a upravene. A uprimne, neviem si predstavit, v akom stave su vlasy, ktorym sa konceky podstrihuju len raz za rok…
Ved ked zarabas a nemate problem s financiami, tak to nie je vela. Kazdy ma nieco....niekto mina na oblecko, kabelky, niekto na skraslenie, cvicenie. Manzel nemina peniaze na nejake tie muzske "hracky"? Moj si kupi pilu, flexu...to mas tvoje rocne vydavky na krasu. Ale mne manikuru a pod.k zivotu netreba, dost ze uz musim vlasy farbit 😁 ...ale kazdy mame inu potrebu...ale ako pisem, ked to financie dovolia, tak preco nie
@pbra40 ja mám svoje nechty...upravené...aj ruky pekne...a vybrali ich aj na bilbord a letáky pre istý reťazec...ja neznášam na ženách umelé nechty ...ale proti gustu....
Ja platím za kaderníčku 60€. Na nechty som chodila ale keďže v zdravotníctve ich mať nemôžem tak nechodím. A obočie mám spravene púdrové tak mám pokoj 🙂 vôbec neminas veľa. Ja aj kozmetiku každý mesiac si dačo kupujem 🙂

@dankanka ved to je jasne, autorka sa len pytala, ci je to vela, tak podla mna a mojho sposobu zivota to je vela. Mne dost zalezi na zivotnom prostredi, cize ani oblecenie dako extra nenakupujem a ak, tak zo sacond handu. Kym som pracovala z kanclu, tak som dala za menucko 10€, niekto by nedal, cize pre niekoho moze byt toto cez.