Môže Česko zasahovať do slovenského majetku?
Dobrý, chcem sa vás opýtať manžel zobral úver pred 8 mesiacmi v Čechách. Peniaze sme zatiaľ neminuli máme ich doma on prestal pracovať v Čechách a robí v Nemecku na živnosti. Nechodili nám zatiaľ žiadne papier. No posledný mesiac nám prišli výzvy a pod. Na úhradu , má Česko nárok zasahovať na Slovensky majetok? Máme dom a dve autá. Nie sme milionári, sú to skromné auta a skromný dom. Dom je na nás oboch mohli by nám ho zobrať?
pochybujem,že to je z banky,keď pýtajú vrátiť 40 000,ale ani to sa mi nezdá.......
Svokru by som kopla do riti,za to,čo urobila.
Omg 🙈🤣🤣🤣
Jezis toto je dalsia dobra perla. 😂
@aleza peniaze mám doma môžem vám im aj sfotit manžel zarába mesačne 4-5tisic eura ako montaznik a zvarac Nemecku. Ja tieto peniaze nestíham minút. Takže tie 20tisic sú doteraz v skrini
@maranco pôžičku zobral z ČSOB. Ale v Čechách
ČSOB si nemôže dovoliť 150% úrok, klameš
Nech si zoberie uver aj z Nemecka😘
Toto je najlepšia cesta do pekla čo ste spravili hrať mŕtveho chrobáka
@maranco odfotim vám papiere
@eliska13 mi úver nepotrebujeme, máme peniaze. Mi sme to chceli pre svokrovcov. Lenže stali sa čo sa stalo. A zabudli sme na to
Prilož tu fotku zmluvy a zatri osobné údaje.
@maranco posielam fotku papiera ktorý nám prišiel naposledy je to z opačnej strany
@lienka.7 je to z ČSOB. Žiadna nebankovka to nie je. On pracoval v Čechách na zmluve a mal český účet a bol v bake u nich sa opýtať či by mu nedali úver. A dali
@maranco ale už ho asi odkúpil nejaký advokát alebo niekto iný píše tu business for business
@maranco jasné tu píše účet ČSOB
@lienka.7 no, teraz mi napíš ty o červenej čiapočke. Lebo ja neklamem píšem pravdu tak ako to je. Inak by som sa tu na to nepytala. Urobili sme chybu, viem no ale teraz sa to snažíme. Vyriešiť aj keď už asi je neskoro. Mi žiadne iné úvery nemáme, ani sa tomu nerozumiem inak by som sa nepytala
Prilož tu fotku zmluvy o pôžičke a zatri osobné údaje.
To že má niekto účet v ČSOB neznamená že vystupuje v mene banky ČSOB.
Pozicali ste si 20000 eur ci 20000 kc? 😀
20 000kč? To vážne ? 😅 hľadáš spôsob ako okašľať exekútora, vybabrať s bankou a pri tom tvrdíš, že peniaze mate doma, plat 4-5 tis.€ a je problém vrátiť cca 830€ 🤣 no tak dlžnú sumu zaplaťte spolu s úrokmi, keď na to teda máte. Alebo teda počkajte a vymýšľajte, až vám exekútor zhabe majetok 🫢
Tych 20000Kc je tam uvedeny len ako priklad. Ale zase ze by v CR robili pozicky v EUR?
Takze tvoj muz zaraba cca 5 tis Eur a jeho rodicia potrebovali pozicat par drobnych na prerabku domu?! Mate to uz na vymahani a pozeram, ze vratit mate raz tolko, cize nebankovka ako vysita. Solidna banka nepozicia bez trvaleho pobytu, aspon u nas nie. Zabudnut na uver je tiez usmevne..
Od teba to už vymáha spoločnosť ktorá vymáha dlhy. Ak nezaplatis príde exekučné konanie.
Zavolaj tam a zaplať nech máš pokoj.
Nechápem čo ste čakali.
@hiro príklad? Veď sú tam rozpočítané poplatky z 20 000, prečo by percentá ktoré majú platiť počítali z nejakého príkladu. A celková suma na zaplatenie už je 40 000kč a nie je ešte konečná. Len tak ďalej, fandím im na koľko sa vyšplhá suma za 20 000kč v skrini, možno i na hodnotu ich domu 🫣

To ste odkiaľ brali uver keď za 8 mesiacov je úrok 20 000€? A zmluvu ste nečítali, keď neviete aké podmienky na úver mate, je tam I info o predčasnom splatení, výške úroku, odstúpenie od zmluvy.. to nemáte ani základné finančné znalosti, žiadna finančná gramotnosť? A ako sa dá zabudnúť na 20 000€ v skrini? Mali ste to vrátiť hneď, úrok za dva mesiace je menší ako úrok z omeškania splátok, platba za výzvy na zaplatenie, exekútor.. sestra tiež nebude najjasnešia hviezdička keď ani tieto základy neovláda. To môže každý zbehnúť do Čiech, nabrať pôžičky a vrátiť sa na slovensko 🙄 takže aby ste to nedos... ešte viac ako doteraz, komunikovať s bankou, vrátiť sumu, splácať úroky. A zapamätať si to. Hraním na mŕtveho chrobáka prídete I o to čo máte..