Môže Česko zasahovať do slovenského majetku?
Dobrý, chcem sa vás opýtať manžel zobral úver pred 8 mesiacmi v Čechách. Peniaze sme zatiaľ neminuli máme ich doma on prestal pracovať v Čechách a robí v Nemecku na živnosti. Nechodili nám zatiaľ žiadne papier. No posledný mesiac nám prišli výzvy a pod. Na úhradu , má Česko nárok zasahovať na Slovensky majetok? Máme dom a dve autá. Nie sme milionári, sú to skromné auta a skromný dom. Dom je na nás oboch mohli by nám ho zobrať?
prosím ťa,čo nás tu ťaháš za fusaklu,20 000 korún je 800 eur,to načo potrebovali rodičia 800 eur?????? kvoli takej sume sa s tebou nebude žiadna banka ani baviť.
@petracandle by som chcela vidieť,čo by prerobili za 800 eur na baráku
@rozculena presne tak
Toto je riadna komédia... 😁
@ekira1 ahojte prepáčte že som sa neozivala ale nemohla som nájsť žiaden papier. Ale našla som tento jeden
Viem je to veľmi zle čitateľné ale takéto nám vytlačili.
To je papier, že ste si zo svojho bankového účtu vybrali hotovosť 476 000 CZK v hodnote cca 18 800€ v tej dobe. To nie je nič o pôžičke.
Esteze si anonym a vycapis meno manzela 😀
Môžeš to dať ešte raz a začierniť osobné údaje?
Ty kks, ja by som normálne ako jednu z podmienok pre schválenie úveru dala test z finančnej gramotnosti. To už je maximálna sila ak niekto nechápe, že keď si požičiam = musím vrátiť. Veď to chápe už aj 10 ročné dieťa, neverím že dvaja dospelí ľudia nie 🤦♀️.
@ekira1 Akych zase 40 tisic €?
Ten papier o 20 tisic CZK s tym ze poplatky to navysia na dvojnasobok bola fikcia na vystrasenie.
To neznamena ze tych ich 20 tisic EUR sa zvysi na dvojnasobok. Mozno na 21 tisic €. Ale taky list by nikoho nevystrasil. Preto v strasiacom liste uvadzaju taku fiktivnu sumu aby to vyslo co na najvyssi nasobok.

Bože, ja že hovoríš o 20 000 eur a nie korún 🤣🤣 20 000 eur je pre slabšie zarabajuceho Slováka naozaj veľká suma, ale 20 000 korún čiže 800 eur zoženie pomaly ešte aj bezdomovec. Načo ste vôbec brali úver na takú smiešnu sumu keď manžel dobre zarábal? 😃