Môže môj otec ručiť mojou nehnuteľnosťou?
Moze moj otec rucit pri hypoteke mojou nehnutelnostou , aj ked nie je nanho napisana? Dakujem
@autorka ak je nehnuteľnosť tvoja, ty mu môžeš ručiť svojou nehnuteľnosťou na jeho hypotéke.
@fallon1 ukludnime sa ,dobre? Mate zly den alebo rovno zivot,ked davate taketo sproste poznamky?;)
@patka06 nemam na mojom dome zalozne pravo. A otec si chce zobrat hypo a ja nemam problem mu rucit mojou nehnutelnostou. Takze by v tom nemal byt problem? Ci co by sa odomna ocakavalo z pohladu banky? Dakujem
@avonladyba vidis to a ked budes suhlasit, tak ten sused moze. Zase si sa nieco nowe naucila
Problem v tom nebude, ale je ti jasne, ze kdyz otec hypoteku nebude splacet, banka zabavi tvoji nehnutelnost a nebude se na nic ptat? Teda, pokud to pak nebudes platit za neho ty.
@fallon1 dufam , ze ty nie si fin.poradca. lebo to by potom spel tento svet do zahuby, na zaklade tvojich odpovedi a pristupu ;)
@fallon1 chod si slovickarit do nejakej inej temy. Tu takehoto odbornika, co nerozumie otazke nepotrebujeme
@fallon1 myslím, že všetci trošku zbehlí to pochopili správne. A kto nie, aspoň nemajte blbé reči, to je základ. 🙂
Autorka tvoja otazka vyznieva akoby si chcela vediet ci Tvoj otec moze rucit Tvojou nehnutelnostou "poza Tvoj chrbat" tiez som to tak pochopila ako @fallon1 a presne som si pomyslela, ze jasne ze nie 🙂 Nabuduce skus polozit jasne otazku a snad sa vyhnes odveci odpovediam.
Môžeš ručiť Ty Tvojou nehnuteľnosťou na hypotéku, na ktorej nebudeš dlžníkom....