icon

Môžem v daňovom priznaní zmeniť číslo účtu?

pajtas32
Dnes o 08:31

Ahojte potrebovala by som poradit, dnes idem odovzdat priznanie a vsimla som si ze tam stare cislo uctu, zabudla som ekonomke povedat ze mam novy ucet, som zamestnana nie som zivnostnik podnikatel a moja otazka znie mozem preskrtnut cislo uctu a napisat nove?

anonym_6234e2
Dnes o 08:35

@pajtas32 nie, prepis danove priznanie. Alebo zavolaj uctovnicke, opravi, posle ti nove danove priznanie. A mozes ho poslat postou doporucene, nemusis ist osobne.

pajtas32
autor
Dnes o 08:36

Ona isla v sobotu na dovolenku🙈

anonym_6234e2
Dnes o 08:41
@pajtas32

Ona isla v sobotu na dovolenku🙈

@pajtas32 tak si ho prepisa sama, presne podla tvojho:
https://pfseform.financnasprava.sk/Formulare/eF...

patrike
Dnes o 08:42

Mozes podat vseobecnu ziadnost, kde uvedies zmenu uctu.

anonym_6234e2
Dnes o 08:45
@patrike

@patrike este nebolo podane danove priznanie, naco by to preboha robila? Prepise a ma svaty pokoj. Nie podavat a potom este opravovat, navyse, ak to nevie.

pajtas32
autor
Autor odpoveď zmazal
pajtas32
autor
Dnes o 08:48
@patrike

@patrike je na to niekde na nete nejaky papier formulka ako to vypisat?ja som totalny amater v tomto🙈

anonym_492054
Dnes o 08:56

Podla mna stačí preskrtnut, pridat k tomu podpis a vetu, oprava chybného bankového uctu a pod to dat správne. Mali sme rovnaky problem, zavolali si má na DU, tam som spravila tuto opravu (vyškrtnutím, datum a podpis zmeny priamo v tlačive),

pajtas32
autor
Dnes o 09:04
@anonym_492054

Podla mna stačí preskrtnut, pridat k tomu podpis a vetu, oprava chybného bankového uctu a pod to dat správne. Mali sme rovnaky problem, zavolali si má na DU, tam som spravila tuto opravu (vyškrtnutím, datum a podpis zmeny priamo v tlačive),

@anonym_492054 dakujem uz som vypisala vytlacila tu vseobecnu zmenu podla gpt😅🙈

anonym_6234e2
Dnes o 09:08
@pajtas32

@patrike je na to niekde na nete nejaky papier formulka ako to vypisat?ja som totalny amater v tomto🙈

@pajtas32 ako nepodnikatel mozes napisat list - klasicku kancelarsku ziadost. Ale to sa robi, az je danove priznanie podane. Mas to jednoduchsie opisat do formulara a vytlacit spravne, podas a mas pokoj. Nez potom zas pisat a posielat, alebo odnasat dalsi zdrap papiera.

anonym_6234e2
Dnes o 09:09
@anonym_492054

@anonym_492054 ale toto je iny pripad. Ty si uz mala danove podane.