Môžem získať tovar na splátky v hmotnej núdzi?
Dostávam 85 eur, a tovar by bolo okolo 35,49. Bolo by to možné?
Napriklad v Alze
Co tak nutne potrebujes prosim ta? Su tu skupiny darujem za postovne, skus to tam...
35€ tovar urcite na splatky nepojde
@iknowright To si ušetrí po pár € radšej ..
Nie, tovar by bolo 35,49 mesacne.
@iknowright čo tak sa zamysliet nad príčinou tej hmotnej núdze namiesto vymýšľania pôžičky?
@iknowright nie nedaju ti na splatky naozaj nic
Radšej si odlož 20€ mesačne,vydrz a kúp to naraz pokiaľ to nie je životne ohrozujúce, plus sa zamestnať 🙂
Urcite nie, davka v hmotnej nudzi nie je akceptovatelny prijem pre ziadnu spolocnost a aj keby bol tak nepokryva ani zivotne minimum. Bohuzial ti to nikde nedaju.
ak si myslis, ze budes vediet z tych 85 EUR splacat 36 EUR, tak si to odkladaj, a potom kup, ale inak nulova financna gramotnost...
@iknowright nemáš príjem, takže nie.
určite žiadnu pôžičku ti nedaju a ani nič na splátky.Toto nie je z úradu ani životne minimum tak čo chceš na splátky.
@iknowright mame s mužom príjem okolo 2700€ mesačne, sme len dvaja a nedali nám na splátky vysávač za 400€, kúpili sme ho v hotovosti.. myslím že sa so svojim tovarom môžeš rozlúčiť…
Ty sa skôr zamysli nad životom a nie splátkami. Ôk môžeš byť chora alebo mat iné vážne okolnosti. Ale pre Kristapana, z 85 e mesačne? Ved to je na úmrtie a nie na splátky... Na čo nemas, to nepotrebujes.
Z čoho to chceš akože splácať? Už teraz máš menej ako životné minimum a ešte si chceš okresat? Spamataj sa prosim
Hmotná núdza je doplatok do výšky minimálnej mzdy? Mňa by viac trápilo, že nemám ani prácu kde zarobím minimálnu, ako či mi dajú niečo na splátky.. dúfam, že to je nejaká dôležitá vec ako lepší mobil, väčší televízor a iné potrebné veci keď nie je ani na jedlo 🫣
@iknowright a tak si ísť aspoň na čierno jeden deň privyrobiť a máš na tovar.
@andulka1988 kde sa dá privyrobiť za deň niekoľko stoviek? Teda možno i tisícok, nepísala dĺžku splácania.. 35€ je mesačná splátka..
@ekira1 zle som pochopila.
@andulka1988 tak klasika, pravdu zakladateľka dávkuje po častiach..

Nie.