icon

Možno zaplatiť kreditnou kartou zo severu?

5. jan 2025

Chcem objednať niečo zo zahraničia a pri platbe pýta kreditnú kartu, tú však nemá. Možno zaplatiť severnou?

gribka1
5. jan 2025

Hocijakou kartou.

janai1
5. jan 2025

a keby si to tak vyskúšala alebo aspoň napísala kde chceš platiť

zic
5. jan 2025

Uisti sa vopred, ze mas povolene (napriklad v internetbankingu) internetove platby...

autor
5. jan 2025

@janai1
@zic moc sa v tom nevyznám, na prvý šup to nešlo

gribka1
5. jan 2025

Veď napíš aký eshop, či je bezpečný.

janai1
5. jan 2025

takže už ti to prešlo?

zic
5. jan 2025

Tak tazko povedat, preco ti to neslo... nevieme... napis co ti napisalo, popripade aku mas banku, aky eshop...

autor
5. jan 2025

Nie od vtedy som neskúšala, chcela som sem dať link ale teraz ani stránku neotvorí, možno pozdejsie

niekto2hy
5. jan 2025

@gribka1 Aj sedmovou?😎

gribka1
5. jan 2025

@niekto2hy Ha ha

janai1
5. jan 2025

link tu vieš daj aj bez toho aby ti nacitalo stránku

sisaka
5. jan 2025

Možnosti platby sú vždy uvedené, ani čítať netreba vedieť, stačí ísť podľa obrázkov

rozculena
5. jan 2025

akú stránku ti neotvorí?toho eshopu? to je divné

niekto2hy
5. jan 2025

Kvalitny eshop nema problem s internetovym pripojenim,jedine ze by ho napadli hackeri.

autor
5. jan 2025
zic
5. jan 2025

A pozrela si si na nete recenzie, ano? Lebo mne vyhodilo skoro ihned, ze je to scam... a teda madarska verzia funguje, ale tiez to vyzera na riadny odrb... neriskoval by som v inych ako overenych obchodoch...

janai1
Autor odpoveď zmazal
lenkahvh
5. jan 2025

@niekto2hy alebo južnou 🙃

gribka1
5. jan 2025

Buď rada, že sa ti nedalo platiť.

autor
5. jan 2025

@gribka1
@zic áno Maďarska stránka, objednávala som veci v r2024, všetko bolo ok, dodanie cca do týždňa

rozculena
5. jan 2025

možno majú inventúru
Náš nový web bude čoskoro dostupný
Predajňa Speedzone je dočasne nedostupná.

rozculena
5. jan 2025

spoločnosť je v likvidácii

toto mi našlo,je to google preklad
speedzoneshop
Zo Speedzone odchádza aj posledný zamestnanec
Zo Speedzone odišlo celé osadenstvo - Dobre nevyzerá ani firemná sieť okolo firmy
Daniel Szalay 01.01.2025 12:54 hod
Celá redakcia sa so Speedzone rozlúčila 31.12.2024, všetci odišli. Media1 si medzičasom všimol viacero zaujímavostí vo firemnej sieti okolo Speedzone, ktorá zrejme nie je nezávislá od odchodov, no s istotou to nevieme, pretože odchádzajúci nechcú rozoberať dôvody svojho odchodu.

e1h
6. jan 2025

Nečakal som, že na tomto fóre narazím na Speedzone. Každopádne ak ich sleduješ, tak vieš, že k 31.12.2024 celá ich redakcia/osadenstvo sa postavilo a opustilo firmu. Dôvody nepublikovali, ale predpokladám za tým budú (asi aj finančné) nezhody členov redakcie/osadenstva s majiteľom značky. Ak pôjde všetko podľa plánu, tak od februára budú späť pod novou značkou the Zone (pre viac info sleduj: https://www.facebook.com/thezonehu). Predpokladám, že neskôr budú mať aj eshop už pod novou značkou.

autor
6. jan 2025

@e1h nesledujem, iba registrujem, len všetci chlapi okolo mňa.. Už som si to vygooglila včera všetko sama