Možno zaplatiť kreditnou kartou zo severu?
Chcem objednať niečo zo zahraničia a pri platbe pýta kreditnú kartu, tú však nemá. Možno zaplatiť severnou?
a keby si to tak vyskúšala alebo aspoň napísala kde chceš platiť
Uisti sa vopred, ze mas povolene (napriklad v internetbankingu) internetove platby...
Veď napíš aký eshop, či je bezpečný.
takže už ti to prešlo?
Tak tazko povedat, preco ti to neslo... nevieme... napis co ti napisalo, popripade aku mas banku, aky eshop...
Nie od vtedy som neskúšala, chcela som sem dať link ale teraz ani stránku neotvorí, možno pozdejsie
link tu vieš daj aj bez toho aby ti nacitalo stránku
akú stránku ti neotvorí?toho eshopu? to je divné
Kvalitny eshop nema problem s internetovym pripojenim,jedine ze by ho napadli hackeri.
A pozrela si si na nete recenzie, ano? Lebo mne vyhodilo skoro ihned, ze je to scam... a teda madarska verzia funguje, ale tiez to vyzera na riadny odrb... neriskoval by som v inych ako overenych obchodoch...
Buď rada, že sa ti nedalo platiť.
možno majú inventúru
Náš nový web bude čoskoro dostupný
Predajňa Speedzone je dočasne nedostupná.
spoločnosť je v likvidácii
toto mi našlo,je to google preklad
speedzoneshop
Zo Speedzone odchádza aj posledný zamestnanec
Zo Speedzone odišlo celé osadenstvo - Dobre nevyzerá ani firemná sieť okolo firmy
Daniel Szalay 01.01.2025 12:54 hod
Celá redakcia sa so Speedzone rozlúčila 31.12.2024, všetci odišli. Media1 si medzičasom všimol viacero zaujímavostí vo firemnej sieti okolo Speedzone, ktorá zrejme nie je nezávislá od odchodov, no s istotou to nevieme, pretože odchádzajúci nechcú rozoberať dôvody svojho odchodu.
Nečakal som, že na tomto fóre narazím na Speedzone. Každopádne ak ich sleduješ, tak vieš, že k 31.12.2024 celá ich redakcia/osadenstvo sa postavilo a opustilo firmu. Dôvody nepublikovali, ale predpokladám za tým budú (asi aj finančné) nezhody členov redakcie/osadenstva s majiteľom značky. Ak pôjde všetko podľa plánu, tak od februára budú späť pod novou značkou the Zone (pre viac info sleduj: https://www.facebook.com/thezonehu). Predpokladám, že neskôr budú mať aj eshop už pod novou značkou.
@e1h nesledujem, iba registrujem, len všetci chlapi okolo mňa.. Už som si to vygooglila včera všetko sama

Hocijakou kartou.