Musím vyžiť z 300 eur
Ahojte baby. Viem že podobné diskusie tu už boli, ale dáte mi nejaké dobré rady ako vyžiť z 300 €? Ja slobodná matka, mám dve deti.
@damiana1992 🤣
@ljzozv asi čakala poptávky po jej čísle účtu...ked nič,tak čo sa bude dalej namáhať s odpovedami
@miskakyska 😅
@nafka0483 presne tak. Prípadne existuje možnosť aj náhradného výživného. Šak ale načo sa tu my máme snažiť riešiť niekoho cudziu životnú situáciu a pomáhať radami, keď ten niekto má naše príspevky v paži a nemá v sebe ani toľko chochmesu, aby slušne odpovedal na slušné a vecné otázky...? 🤷
@gigie24 no, skrátka - autorka v podaní "anonym" si pýta radu, ako vyžiť z 300e mesačne. Baby sa jej na margo toho pýtali, napríklad - či je v tom už aj výživné na deti, či je to suma po odrátaní nákladov na bývanie a stravu, a pod. Predpokladám, že tie otázky dievčat smerovali k tomu, aby jej eventuálne pomohli nejakou radou/nápadom, nie k tomu, aby ju spovedali alebo kritizovali. Okrem počiatočného príspevku žiadna ďalšia reakcia. Tak teraz neviem... či má autorka medzi časom problém vyriešený, alebo ho riešiť zas až tak súrne nepotrebuje, alebo či sa niekto nudí a vymýšľa si takéto témy, alebo či si tu niekto robí dizertačku zo sociológie...? 🤔 Ano... moja prvá reakcia k téme bola jemne sarkastická. No čo iné napísať osobe, ktorá hodí do diskusie príspevok s otázkou riešenia jej osobnej životnej situácie, ale na podnety /otázky /príspevky ostatných báb ďalej nereaguje? 🤦🤔🤷

@nafka0483 ale pravdaže...len autorka nič nenapísala to jej zostáva po zaplatení všetkého či?