icon

Musím vyžiť z 300 eur

10. aug 2021

Ahojte baby. Viem že podobné diskusie tu už boli, ale dáte mi nejaké dobré rady ako vyžiť z 300 €? Ja slobodná matka, mám dve deti.

Strana
z2
luccija
11. aug 2021

@nafka0483 ale pravdaže...len autorka nič nenapísala to jej zostáva po zaplatení všetkého či?

nafka0483
11. aug 2021

@luccija Ved toto, ze netusime, lebo neuviedla ziadne detaily a dalej nereaguje. Je rozdiel ci ma spolu 300eur, alebo jej to ostava po zaplateni povinnych platieb. Neodpoveda ci pracuje, ake stare su deti, kde byva... takze tazko radit.

lesana25
11. aug 2021

@luccija môžu a nemusia

sasa1310
11. aug 2021

@ljzozv ono najväčšia sranda je, že autorka má síce 2 deti, ale ani jedno nemusí byť vo veku do 3 rokov

asturia26
11. aug 2021
ljzozv
11. aug 2021

@sasa1310 žiadne bližšie informácie už nie sú 🤷‍♀️

miskakyska
11. aug 2021

@ljzozv asi čakala poptávky po jej čísle účtu...ked nič,tak čo sa bude dalej namáhať s odpovedami

ljzozv
12. aug 2021
janne318
12. aug 2021

@gigie24 ono nie je ani veľmi pekné a vhodné, keď si tu niekto v diskusii pýta radu, ale na konštruktívne otázky báb smerujúce k eventuálne dobre mieneným radám sa viac neunúva ani odpovedať. 🤔🤷

janne318
12. aug 2021

@nafka0483 presne tak. Prípadne existuje možnosť aj náhradného výživného. Šak ale načo sa tu my máme snažiť riešiť niekoho cudziu životnú situáciu a pomáhať radami, keď ten niekto má naše príspevky v paži a nemá v sebe ani toľko chochmesu, aby slušne odpovedal na slušné a vecné otázky...? 🤷

gigie24
12. aug 2021

@janne318 Nestiham sledovat vsetky prispevky, k comu bola prosim tato poznamka prosim? 😇

janne318
12. aug 2021

@gigie24 no, skrátka - autorka v podaní "anonym" si pýta radu, ako vyžiť z 300e mesačne. Baby sa jej na margo toho pýtali, napríklad - či je v tom už aj výživné na deti, či je to suma po odrátaní nákladov na bývanie a stravu, a pod. Predpokladám, že tie otázky dievčat smerovali k tomu, aby jej eventuálne pomohli nejakou radou/nápadom, nie k tomu, aby ju spovedali alebo kritizovali. Okrem počiatočného príspevku žiadna ďalšia reakcia. Tak teraz neviem... či má autorka medzi časom problém vyriešený, alebo ho riešiť zas až tak súrne nepotrebuje, alebo či sa niekto nudí a vymýšľa si takéto témy, alebo či si tu niekto robí dizertačku zo sociológie...? 🤔 Ano... moja prvá reakcia k téme bola jemne sarkastická. No čo iné napísať osobe, ktorá hodí do diskusie príspevok s otázkou riešenia jej osobnej životnej situácie, ale na podnety /otázky /príspevky ostatných báb ďalej nereaguje? 🤦🤔🤷

Strana
z2