Zrušenie poistenia má nejaké podmienky. Takže ak ostalo nejaké poistné neuhradené, je potrebné ho uhradiť. Neuhradenie bude viesť k exekúcii, čím sa dlžná suma zbytočne navýši.
@dreamss ja som to zrušila v decembri ešte. Keď som im písala mail tak mi napísali že je to zrušené. No nič, pošlem im to nech mám pokoj a zavolám o týždeň
Okrem toho, je tam č.ú. a nie IBAN takže to musím ešte "prehodiť" na IBAN 😒😒😒
Áno musíte to uhradiť, ak vám príde takáto výzva. Môže to byť aj napríklad kvôli tomu, že ste nestihli výpovednú lehotu 6 týždňov. Ak ste poistku platili mesačne tak musíte uhradiť buď 1 alebo 2 dlžné splátky.. ak ste nestihli zrušiť v lehote napr. zmluvu ročnú, môžu si vymáhať niekoľko mesiacov alikvotne. Je to rôzne.
@jakubvojcik v papieroch je suma tak predpokladám že tú treba. Je to 30€ takže pošlem a nech mám pokoj 😀
@jakubvojcik je tam aj suma takže pošlem a zavolám im pondelok pre istotu 🙂
Je tam že dá sa platiť aj prevodom tak im pošlem keďže u nás pošta funguje no ... 😒😀
Áno jasne, túto sumu čo tam je treba uhradiť. Vravel som iba o príklade, ktorý je za mňa najčastejší kedy treba niečo uhradiť spätne po zrušení zmluvy.
@jakubvojcik jasné, chápem. Budúci týždeň im aj zavolám pre istotu
kolko si zvykla platit za poistenie? Výpoved si stihla 6 týždnov pred začatím nového obdobia? Ked nie,tak je to nedoplatok za poistné obdobie,ktoré už plynulo z nového termínu.
Inak mne poistovna po roku poslala šeek,že mám zaplatit poistenie za auto,ktoré som už dávno predal. Neragoval som,tak mi poslali upomienku+doplatok za upomienku. Tak som im volal,či su normálny.
@brembo poslala som im peniažky. Zavolám im na ďalší týždeň či im peniaze došli. A samozrejme ak náhodou tak dôkaz mám že peniaze odišli
🙂