Myslíte na budúcnosť svojich detí?
Akým spôsobom by ste chceli zabezpečiť svoje detičky?
@youbaterfly myslím si, že každý myslí na budúcnosť svojich detí. Záleží len na tom, akou formou ich chce zabezpečiť či finančne, materiálne alebo inak. To už je na zvážení každého. Ja mojim deťom do budúcna šetrím peniaze, aj keď to nebude veľa, ale hádam ako štartovné do života to bude a ak budem môcť tak im budem pomáhať celý život
@youbaterfly Stavebné sporenie a poistka.Myslím,že za 18r tam bude mať dosť kedže stavebko je 50e mesačne a poistku ešte nemá ale čoskoro bude
@youbaterfly Myslim, kazdy den. Chcem ich zabezpecit po financnej stranke, po vedomostnej stranke, po spolocenskej stranke, po vychovnej stranke a po nabozenskej stranke.........a chcem z nich vychovat jedincov, ktori budu pre spolocnosti potrebni a v osobnom zivote uspesni.
Najlepsi sposob, akym sa toto da dosiahnut je:
- vyber dobrej skoly, vzdelavanie sa
- zapajanie sa do vela mimoskolskych aktivit
- travenie co najviac casu spolu s detmi
Tak máme stavebko vo Wustenrot- 2 x Krôčik (s urazovým poistením zadarmo), Olinkovi šetrime v Anglicku do Child trust fund... takže peniažkov za roky budú... mne takto mamka na stavebku šetrila od 13-tich rokov z vdovskeho dôchodku (aj sestre aj bratovi) a potom ked som potrebovala som mala aký takí začiatok... to som vtedy ani len netušila že raz budem stavebné sporenie a úvery robiť...
@youbaterfly ja mu sporím tiež, krásne peniažky dostane v 24ke a ak by mal úraz tak samozrejme vyplatia-nedajboh,na toto ani nechcem myslieť
Máme farbičku od allianzu
@nativanativa super ze sporite a odkladate ale pri dnesnej inflacii bohvie co sa v casoch jeho 24 r. za to bude dat kupit. ...samozrejme nekritizujem iba konstatujem.

@youbaterfly Dam im vzdelanie, naucit ich zodpovednosti a pracovitosti, aby neocakavali pomoc inych, aby sa vedeli sami spravne rozhodovat a boli samostatne. Aj ked chapem ze tato otazka asi smeruje k nejakemu financnemu zabezpeceniu - sporeniu a pod., ja taketo veci neuznavam, neviem co bude o 2Orokov, peniaze nebudu mat taku hodnotu ako maju teraz, preto radsej neinvestujem do pochybnych fondov a akcii, ale kupim co je potrebne teraz a co neminiem, tak nechavam do buducna na ucte, pretoze mozno o mesiac, rok, alebo 5rokov budeme potrebovat peniaze na nieco - kupit nabytok do detskej izby, opravit nieco na dome, kupit auto, novy kotol do domu alebo ine potrebne a dolezite veci.