icon

Na čo všetko máte nárok od štátu?

kajka21
12. okt 2024

Zdravím, ja po 3 odpracovaných rokoch mám nárok na to dostávať nejaké percento z platu pol roka. Neviete či môžem poberať toto a k tomu neskôr ešte aj tehotenský príspevok? Zatiaľ ešte som v práci ale som na PNke a už do práce nepôjdem. Tak by som chcela vedieť. Na čo všetko mám ja nárok od štátu. Ďakujem 🙂

Strana
z2
kajka21
autor
12. okt 2024

@bobkovci5 ja som mala ťažkú prácu, a zdvihala som dosť ťažké veci. A momentálne predchvikou som prišla z pohotovosti. A musím mať kludovy režim. Čiže ja už ani asi nebudem môcť ísť do práce. Len dúfam že sa nič nestane, že všetko bude v poriadku.

bobkovci5
12. okt 2024

@kajka21 tak bud na PN a maj kľúčový režim do materskej.

kajka21
autor
12. okt 2024

@bobkovci5 ja nepotrebujem byť na PN 😀 ja neviem čo mi tu stále píšete o PNke. Ja nechcem žiadnu PNku. Na nárok v nezamestnanosti viem že budem mať nárok to by som si dala hneď nechcem aby mi to prepadlo. Ja som len nevedela že ak budem poberať to tak či sa mi bude dať poberať aj tehotenský príspevok ale dobre neriešte to už prosím vás 🤷‍♀️😀

bobkovci5
12. okt 2024

@kajka21 tak potom aj problém vidím v tom ze niekdo nechce sedieť doma počas PN 🤪

bobkovci5
12. okt 2024

@kajka21 pretože mne vychádza s tvojho príspevku len toľko ze si nechceš najist žiadne iné zamestnanie chces dostávať peniaze a robiť si co chceš a PN si nútená byť doma

bobkovci5
12. okt 2024

@kajka21 nechcem aBy mi to prepadlo😳 dúfam ze toto nebudú čítať ty ľudia ktorý majú odpracovaných 30 rokou v jednej firme a keď išli na podporu úrad prace ich poslal po 1 mesiaci poberania podpory na nútený pohovor 😳 lebo ty ta tu rosekaju🙈

bobkovci5
12. okt 2024

@kajka21 ale možno by to bolo zaujímavé keby sa to stalo tebe co povieš ze chceš vyčerpať podporu aby ti neprepadla😳🤪

kajka21
autor
12. okt 2024

@bobkovci5 ja som tehotná do práce už teraz nepôjdem😀 ale vy choďte aj za mňa ak chcete. A tak nech čítajú. U nás není robota nikde hľadala som tak pred 2 mesiacmi keď začali v našej firme prepúšťať. A bohužiaľ nikde nič. Ale mne to je jedno. Ja som konečne tehotná po roku snaženia a neprídem o dieťa kvôli tomu že niekde budem zdvíhať nejaké ťažké veci alebo čo 🤷‍♀️😅 takže ďakujem že sa tak staráte o to aby som si našla robotu ale netreba mi ju teraz už. Do práce si nastúpim tak o 3 roky 🤗 dúfam...

Strana
z2