Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?
Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️
Ja by som požičala (aj darovala), ale iba osobe, ktorú poznám.
Aj som uz v živote veľakrát požičala, aj väčšie sumy, ale v rámci rodiny a priateľov.
Cudzej osobe samozrejme nie.
@anonym_e4c32f áno plánujem o pár mesiac chcem svoje teraz určite nie dala som na súd na výživné a idem ďalej stálo sa teraz ešte nejak zaplatiť nájom a po skúšobnej dobe začnem riešiť bývanie nove
@anonym_dcfefb teraz oproti platu čo som mala 1200€ mám čistého
@1simona11 ako kuchárka máš 1200€ čistého? v Bardejove? wow..
@1simona11 ako kuchárka máš 1200€ čistého? v Bardejove? wow..
@anonym_f0e639 Ako kucharka s mobilom v ruke ma 1200 rozpravkarka

@anonym_e4c32f áno plánujem o pár mesiac chcem svoje teraz určite nie dala som na súd na výživné a idem ďalej stálo sa teraz ešte nejak zaplatiť nájom a po skúšobnej dobe začnem riešiť bývanie nove
@1simona11 si silná žena, zvládneš to
od stredy ti tu radia podať na súd návrh o výživne a dnes nadránom si to konečne podala, síce si to mohla hneď ako odišiel a zobral tvoje peniaze ale aspoň si to konečne sama zvládla
koľko si tam žiadala?