Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?
Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️
Ja by som požičala (aj darovala), ale iba osobe, ktorú poznám.
Aj som uz v živote veľakrát požičala, aj väčšie sumy, ale v rámci rodiny a priateľov.
Cudzej osobe samozrejme nie.
@anonym_e4c32f áno plánujem o pár mesiac chcem svoje teraz určite nie dala som na súd na výživné a idem ďalej stálo sa teraz ešte nejak zaplatiť nájom a po skúšobnej dobe začnem riešiť bývanie nove
@anonym_dcfefb teraz oproti platu čo som mala 1200€ mám čistého
@1simona11 ako kuchárka máš 1200€ čistého? v Bardejove? wow..
@1simona11 ako kuchárka máš 1200€ čistého? v Bardejove? wow..
@anonym_f0e639 Ako kucharka s mobilom v ruke ma 1200 rozpravkarka
Dnes nemáš prestávku,či už sa balíš, keď ťa mal z bytu vyhodiť?
@domka222 naco taky komentar
@hopsas moj ex ako kuchár zarábal viac
@slavka1988 Ano, dobreho kuchara treba dobre zaplatit, ale v Bardejive je len par dobrych a pomerne drahych restauracii, ktore mozu dat slusny plat. Podla jej vyjadrenia (ak neklame), ze konci o 14:00 je to skor skolska jedalen, kde je 1200 v cistom malo realne, tam beru minimalky.
tým, že nestúpila na dohodu, bude maximálne pomocná sila, lebo dobrý kuchár by nešiel do týchto podmienok.
@slavka1988 Ano, dobreho kuchara treba dobre zaplatit, ale v Bardejive je len par dobrych a pomerne drahych restauracii, ktore mozu dat slusny plat. Podla jej vyjadrenia (ak neklame), ze konci o 14:00 je to skor skolska jedalen, kde je 1200 v cistom malo realne, tam beru minimalky.
@patrike v škole nemajú 1200 v čistom ani učiteľky, nie to kuchárky.
@hopsas moj ex ako kuchár zarábal viac
@slavka1988 podľa jej pracovnej doby to bude jedáleň. A ako kuchárka by mala čas sedieť na modrom koníku cez pracovnú dobu. Tiež sa prikláňam za pomocnú silu v kuchyni.
@slavka1988 podľa jej pracovnej doby to bude jedáleň. A ako kuchárka by mala čas sedieť na modrom koníku cez pracovnú dobu. Tiež sa prikláňam za pomocnú silu v kuchyni.
@ekira1 pomocná nesom som kuchárka
@patrike som kuchárka a áno zvýšili nám od januára plati a pomocnú silu nerobím
@1simona11 si silná žena, zvládneš to
od stredy ti tu radia podať na súd návrh o výživne a dnes nadránom si to konečne podala, síce si to mohla hneď ako odišiel a zobral tvoje peniaze ale aspoň si to konečne sama zvládla
koľko si tam žiadala?
@anonym_b0e381 dala som všetko a dala som 359€ale neviem čo a či koľko schvália uvidíme teraz len čakať a ďakujem pekne ☺️
@ekira1 áno sedím keď mám čas odpíšem mám aj prestávku a keď je všetko pripravené a čakám tak stíham aj odpisovať
@1simona11 Jaj ze byt si ides kupit, ale 150e nemas na najom 🤣. Uz som teda citala vsetko 🤣
@parvinka0001
@anonym_e4c32f áno rozmýšľam o svojom bývani o pár mesiacov že si kúpim svoje a chcem dokázala som v
@bielasovicka áno plánujem si kúpiť niečo svoje veľa veci som si preskakala v živote a už som tým čo som si prešla chcela som zomrieť a nechýbalo veľa a zachránil má jeden človek a prečo sa to nestalo že
@parvinka0001
@anonym_e4c32f áno rozmýšľam o svojom bývani o pár mesiacov že si kúpim svoje a chcem dokázala som v
@1simona11 za pár mesiacov našetríš 20%? A potom z 1200€ platu keď odrátaš náklady si myslíš, že koľko ti vyjde hypo?
@ekira1 je v sku.dobe,takze ani 3m nema odrobene
@anonym_dcfefb kedže píše, že im teraz od januára pridali. Takže keď tam nerobila v decembri, ako jej mohli pridať? V januári nastúpila už so zvýšeným platom, nič jej nepridávali. Viem, že písala, že je v skúšobnej a bude mať prvú výplatu. Dosť sa motá a v mnohom si protirečí..

@anonym_e4c32f áno plánujem o pár mesiac chcem svoje teraz určite nie dala som na súd na výživné a idem ďalej stálo sa teraz ešte nejak zaplatiť nájom a po skúšobnej dobe začnem riešiť bývanie nove
@1simona11 si silná žena, zvládneš to
od stredy ti tu radia podať na súd návrh o výživne a dnes nadránom si to konečne podala, síce si to mohla hneď ako odišiel a zobral tvoje peniaze ale aspoň si to konečne sama zvládla
koľko si tam žiadala?