icon

Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?

1simona11
28. jan 2026

Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️

1simona11
autor
28. jan 2026
@kalifka

@1simona11 myslím si, že máš veľa možností. Máš určite kamarátky, aj keď len po 10-15 eur ti požičajú, brat a tvoja rodina niečo. Určite budeš mať hneď 100 eur. Prenajímateľovi dáš 100 eur a 50 eur mu doplatíš budúci mesiac. Nebude určite problém, ale na druhej strane, ak ste mali predtým problémy s platením, preto žiada od teba plnú sumu.
Čo sa týka práce neviem, kde pracuješ, ale keby ideš za šéfom a vysvetlíš mu situáciu, neverím, že nepomôžu. Bežne sa stávajú problémy a vždy sa pomôže v práci, aj mi sme takto pomohli kolegovi. Sme ľudia....

@kalifka platím všetko na čas len ten mesiac a teraz je taký a áno bola som či nedajú zálohu a nie nedali kamoška vie mi požičať o 2 týždne jak dostane výplatu

zuzubb007
28. jan 2026

Celé je to vymyslené, neverím, že dakdo tomuto verí, všetci naokolo nemajú na požičanie naozaj to aby dakdo uveril musí mať IQ 5

anonym_742ee6
28. jan 2026
@ekira1

@1simona11 tak potom nie je problomén s kontokorektom v banke. Keď ti tam každý mesiac chodí výplata, nebudú pýtať zmluvu. Tak si choď vybaviť prečerpanie z účtu. Predaj televízor, nejaký čas vydržíte, alebo na nú elektroniku. Neviem, prečo si z výplaty neodkladáš, i keď malá, rezervu treba vždy.

@ekira1 vraj jej nedali pôžičku, fakt čudné. Keby som si dnes naťukala v aplikácii pôžičku, zajtra ju mám na účte a banka ju ani neschvaľuje, pokiaľ výplata chodí mesačne. Niečo tu nesedí.

slavka1988
28. jan 2026

@1simona11 napis mi som ochotná pomoct

1simona11
autor
28. jan 2026
@parvinka0001

@domka222 o pár dní tu bude zobrať na jedlo ako anonym alebo nový nick

@domka222 aby si ti nezobrala a sa nedostala do zlej situácie a vieš keď mám byť sviňa budem želám ti to a aby si to pocítila na vlastnej koži

1simona11
autor
28. jan 2026
@anonym_742ee6

@ekira1 vraj jej nedali pôžičku, fakt čudné. Keby som si dnes naťukala v aplikácii pôžičku, zajtra ju mám na účte a banka ju ani neschvaľuje, pokiaľ výplata chodí mesačne. Niečo tu nesedí.

@anonym_742ee6 Lebo bude mesiac čo pracujem v novej práci

1simona11
autor
28. jan 2026
@slavka1988

@slavka1988 dobré a kde mám napísať

ekira1
28. jan 2026
@anonym_742ee6

@anonym_742ee6 ako dôvod bol, že robí iba mesiac, je v skúšobnej dobe. Čo je blbosť keď pracuje stále, banka zmluvu nepýta, keď jej tam chodí každý mesiac výplata, v sociálnej sú stále platené odvody..

domka222
28. jan 2026
@1simona11

@domka222 aby si ti nezobrala a sa nedostala do zlej situácie a vieš keď mám byť sviňa budem želám ti to a aby si to pocítila na vlastnej koži

@1simona11 ty si fakt 🐮. Sa pozri,kto to písal

anonym_742ee6
28. jan 2026
@1simona11

@1simona11 no a čo keď pracuješ v novej práci? Veď predtým si pracovala v starej práci, čiže výplata chodila. Máš bankovú aplikáciu? Máš tam ponuky úverov? Si to skús v aplikácii požiadať.

ekira1
28. jan 2026
@1simona11

@1simona11 píšeš, že stále pracuješ. Tak prečerpanie nie je problém keď ti tam roky chodí výplata. Ich zaujímajú obraty.

1simona11
autor
28. jan 2026
@slavka1988

@slavka1988 poslala som správu

ekira1
28. jan 2026

No mám dojem, že všetko to " nedá sa" ani neskúšala 🤷

1simona11
autor
28. jan 2026
@ekira1

@1simona11 píšeš, že stále pracuješ. Tak prečerpanie nie je problém keď ti tam roky chodí výplata. Ich zaujímajú obraty.

@ekira1 mám poslať dôkaz že nedali a neviem prečo

maranco
28. jan 2026

Tvoja výplata za december ktorá ti prišla v januári je kde?
Rodina, kamošky ťa poznajú a nepožičajú ti.
Majiteľ bytu ťa pozná a nepočká do výplaty.
Oficiálna pomoc od úradov a charity sa nedá.
Na políciu nechceš ísť oznámiť okradnutie.
Jediné riešenie pre teba je iba záchrana od cudzích ľudí, ktorý ťa vôbec nepoznajú a pošleš im číslo účtu.

1simona11
autor
28. jan 2026
@maranco

Jediné riešenie pre teba je iba záchrana od cudzích ľudí, ktorý ťa vôbec nepoznajú a pošleš im číslo účtu.

@maranco výplatu sme dávali dokopy a mali sme hotovosť za december ju má on chvála Bohu že som stihla ine veci poplatit len byt nie

1simona11
autor
28. jan 2026
@slavka1988

@slavka1988 poslala som správu

kalifka
28. jan 2026
@1simona11

@kalifka platím všetko na čas len ten mesiac a teraz je taký a áno bola som či nedajú zálohu a nie nedali kamoška vie mi požičať o 2 týždne jak dostane výplatu

@1simona11 naozaj máš len jednu kamarátku ?!? toto neverím... naozaj popros ľudí vo svojom okolí aj o 5-10 eur a to dáš dokopy.
Do záložne odnes, čo vieš - elektroniku.

1simona11
autor
28. jan 2026
@anonym_798f07

@1simona11 ženy prepáčte ale prídete mi kruté vždy len nemas rodinu ale ja som kedysi zazila podobnú situáciu a vasto rodocia pomáhali a potom bolo ponižujúce stale pýtať lebo situácia sa nelepsila zlepšilo sa to az ked som našla peacu a dokonca dve rozumiem ze mechcete pomôcť ale nevidím dôvod jej tu zbytočne nakladať.

@anonym_798f07 ďakujem pekne ♥️

1simona11
autor
28. jan 2026
@anonym_a8ba24

@1simona11 Toto bude buď nejaký troll alebo nejaká osoba, čo nás chce touto formou okradnúť o peniaze .... Finančné podvody sa dejú na dennom poriadku, treba byť ostražitý a mať rozum.

@anonym_a8ba24 aspoň sa neskrývam anonymné

zmrzlinka2021
28. jan 2026

@1simona11

A co exfrajer? On je aj otcom dietata?
Skus ho oslovit a pozicaj si od neho tych 150 EUR.

Pripadne ak poznas frajerovu rodicov, priatelov, oslov ich a vysvetli im svoju situaciu.

Ty sama mas priatelov?

1simona11
autor
28. jan 2026
@zmrzlinka2021

@1simona11

A co exfrajer? On je aj otcom dietata?
Skus ho oslovit a pozicaj si od neho tych 150 EUR.

Pripadne ak poznas frajerovu rodicov, priatelov, oslov ich a vysvetli im svoju situaciu.

Ty sama mas priatelov?

@zmrzlinka2021 on ani telefón nedvihne a jeho mama ta nič sa smeje zo všetkého

zmrzlinka2021
28. jan 2026
@1simona11

@zmrzlinka2021 on ani telefón nedvihne a jeho mama ta nič sa smeje zo všetkého

@1simona11 Oslov priatelov.

1simona11
autor
28. jan 2026
@zmrzlinka2021

@1simona11 Oslov priatelov.

@zmrzlinka2021 pomôže kamoška ale až keď dostane výplatu musím čakať

anonym_742ee6
28. jan 2026
@1simona11

@zmrzlinka2021 pomôže kamoška ale až keď dostane výplatu musím čakať

@1simona11 ale veď načo potrebuješ kamoškinu výplatu, veď to budeš mať už svoju výplatu o 2 týždne vo februári z novej práce. Či sa mýlim?

ekira1
28. jan 2026
@maranco

@maranco a ešte ani banka nedá úver ani nepovolí prečerpanie i keď roky pracuje a chodí jej tam výplata.
A výživné na dieťa a zverenie dieťaťa do svojej opatery rieši práve dnes. Jediné sa dá poslať číslo účtu.

bielasovicka
28. jan 2026
@1simona11

@maranco výplatu sme dávali dokopy a mali sme hotovosť za december ju má on chvála Bohu že som stihla ine veci poplatit len byt nie

@1simona11 ty si dostávala výplatu v hotovosti?

1simona11
autor
28. jan 2026
@ekira1

@maranco a ešte ani banka nedá úver ani nepovolí prečerpanie i keď roky pracuje a chodí jej tam výplata.
A výživné na dieťa a zverenie dieťaťa do svojej opatery rieši práve dnes. Jediné sa dá poslať číslo účtu.

@ekira1 Lebo ste múdry a viete všetko čo kedy sa stalo

1simona11
autor
28. jan 2026
@anonym_742ee6

@1simona11 ale veď načo potrebuješ kamoškinu výplatu, veď to budeš mať už svoju výplatu o 2 týždne vo februári z novej práce. Či sa mýlim?

@anonym_742ee6 no lebo som žiadala pomoc a vtedy ju potrebovať nebudem bo príde aj mne

1simona11
autor
28. jan 2026
@anonym_742ee6

@1simona11 no a čo keď pracuješ v novej práci? Veď predtým si pracovala v starej práci, čiže výplata chodila. Máš bankovú aplikáciu? Máš tam ponuky úverov? Si to skús v aplikácii požiadať.

@anonym_742ee6 ja som sa pýtala nedajú mi a Max je 500€ toľko nepotrebujem až a úrok vysoký nie nemám nárok keby dali 150€ hneď beriem a určite by som tu nežiadala pomoc