Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?
Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️
@anonym_742ee6 ja som sa pýtala nedajú mi a Max je 500€ toľko nepotrebujem až a úrok vysoký nie nemám nárok keby dali 150€ hneď beriem a určite by som tu nežiadala pomoc
@1simona11 Co robis v tej praci, ze cely den tu prosis o pomoc?
@anonym_742ee6 no lebo som žiadala pomoc a vtedy ju potrebovať nebudem bo príde aj mne
@1simona11 to celá rodina a kamošky žijete od výplaty do výplaty a každá ti vie požičať len po výplate, keď sa pokazí zub tiež čakáte na ďalšiu výplatu, kým sa dá ísť k zubárovi?
ale to že ti ukradol tvoje peniaze nestojí ani za to aby si šla na políciu?
@1simona11 to celá rodina a kamošky žijete od výplaty do výplaty a každá ti vie požičať len po výplate, keď sa pokazí zub tiež čakáte na ďalšiu výplatu, kým sa dá ísť k zubárovi?
ale to že ti ukradol tvoje peniaze nestojí ani za to aby si šla na políciu?
@anonym_b0e381 peniaze sme mali spolu dokopy
@anonym_150d99 to čo ti
@1simona11 Ja som na pn. Ale ty pises, ze pracujes. A podla mna to ani pravda nie je. Nepracujes a iba ruky natahujes.
@anonym_b0e381 peniaze sme mali spolu dokopy
@1simona11 a ty nemáš žiadne vlastné úspory? Investície?
@anonym_150d99 ale áno pracujem a na PN som v živote nebola chorá som mám chrípku a som v práci antibiotiká nasadene a idem
@1simona11 Jasne si v praci, antibiotika beries, cely den tu pises a pomedzi pracujes a zobres.
@anonym_150d99 ale áno pracujem a na PN som v živote nebola chorá som mám chrípku a som v práci antibiotiká nasadene a idem
@1simona11 s chrípkou prísť do práce nakaziť celú firmu, tak poletíš v skúšobnej dobe preč
@1simona11 a ty nemáš žiadne vlastné úspory? Investície?
@zmrzlinka2021 nie nemám keďže som mala a pred rokom sme si kúpili auto lebo som nechcela žiadny lízing
@anonym_b0e381 no vedúci nič nepovedal mám rúško a robim
@1simona11 Si smiesna. Mas rusko a robis a odpisujes non stop. A v skusobnej dobe a ty na nete na koniku. To ti nikto neuveri.
@1simona11 tak si pozicaj od veduceho,ze hned na vyplatu vratis,veduci nebude mat vyplatu almuznu,ked mu to vysvetlis,isto pochopi a pozicia.
@anonym_dcfefb myslíš že som to nespravila najprv som sa jeho opýtala pokiaľ som nedala príspevok a povedal že zálohy nedáva
@anonym_dcfefb myslíš že som to nespravila najprv som sa jeho opýtala pokiaľ som nedala príspevok a povedal že zálohy nedáva
@1simona11 ok,ale on mohol dat zo svojich pozicat,sukromnych,nie firemnych.Tak este kolegyne.
@anonym_a41056 no asi ako .pošle číslo účtu a čaká
@parvinka0001 asi takto že na výplatu vrátim keď mi niekto pomôže a som ochotná sa stretnúť alebo si zavolať
@anonym_150d99 a neskrývam sa anonymné jak niekto
@1simona11 Si taky isty anonym. Rozdiel medzi nami je ten, ze ja nezobrem. A ty zobres a este anonymne. A myslis, ze niekto ti posle peniaze. Radsej pracuj poriadne a nie zobrat na nete cez "pracovnu" dobu.
@1simona11 Si taky isty anonym. Rozdiel medzi nami je ten, ze ja nezobrem. A ty zobres a este anonymne. A myslis, ze niekto ti posle peniaze. Radsej pracuj poriadne a nie zobrat na nete cez "pracovnu" dobu.
@anonym_150d99 chudák čo teba to trápi želám aby si raz nežobral ti a aby si vedel čo to je alebo neskončil na ulici
@anonym_150d99 chudák čo teba to trápi želám aby si raz nežobral ti a aby si vedel čo to je alebo neskončil na ulici
@1simona11 dnes isto nic nezozenies,budes sa musiet s majitelmi bud dohodnut,ze musia pockat a doplatis alebo sa budes musiet vystahovat.
Dohodni sa s majiteľom, ze len 200 vies dat, ze si ostala sama a muž ta okradol. Ze hned doplatis ako zozenies alebo na vyplatu.
Nebankovky si neskusala? Len s tym ak raz začneš, tak sa ocitnes v bludnom kruhu
Odnes do záložne prsteň a zlato čo ti tvoj ex daroval.
Telku,ano aj tel.zoberu,telefon a mas hned 150eur
A neboj sa ,zo dna na den ta nevystahuje, mas dieta, to nejde tak ľahko. Kamoš uz mesiace nevie dostať rodinu s deťmi z bytu, odpojil aj vodu, elektriku sami neplatili a žijú aj tak, ani do bytu ho nepustia.
A neboj sa ,zo dna na den ta nevystahuje, mas dieta, to nejde tak ľahko. Kamoš uz mesiace nevie dostať rodinu s deťmi z bytu, odpojil aj vodu, elektriku sami neplatili a žijú aj tak, ani do bytu ho nepustia.
@anonym_869336 ach to je hroza,chlap aj ked je chlap zostavaju mu len oci pre plac.A pre takychto darmozracov,povalacov,neplaticov su potom brane aj ostatne rodiny s detmi,ako velke riziko hoci obaja pracuju.
@kalifka a aké veci mám odniesť keď som dala retiazku po babke a na výplatu si ju vytiahnem
@1simona11 televízor, mikrovlnka... Hocičo..
Viaceré sme si prešli v živote nejakými vecami a preto si dostala rôzne rady, ale čo urobíš je len na tebe.
Vždy sú možnosti a je len na človeku, ako sa človek postaví k tomu.
Prepáč, ale neverím, že máš len jednu kamarátku, keby ľudí poprosíš, čo i len o 10 er tak dnes si to mohla mať. Aj triednu učiteľku dcéry. Neverím, že nikto s okolia ti nepomôže ( rodinu nerátam - tá sa veľa krát otočí chrbtom sama to poznám )

@anonym_742ee6 ja som sa pýtala nedajú mi a Max je 500€ toľko nepotrebujem až a úrok vysoký nie nemám nárok keby dali 150€ hneď beriem a určite by som tu nežiadala pomoc
@1simona11 prečo nezanesieš veci do záložne?