icon

Najlepšia banka bez poplatkov za vedenie účtu

11. feb 2026

Dobry den, poradte prosim najlepsiu banku ktora neberie poplatok za vedenie uctu a dalsie bezne transakcie a ukony. Teraz som v SLSP, mam tam aj 2 sporenia, chodi mi tam mzda, mam trvale prikazy atd a platim 7€ kazdy mesiac.

autor
11. feb 2026

@anonym_autor ufff teraz som si vsimla podobnu temu zalozenu pred chvilou

anonym_d4cf88
11. feb 2026

Fio banka - bez poplatkov, vsetko- sporiace ucty dva typy s 1,5 a 1,8 % urokom
postuduj
okamzite odid zo SLSP, to je zdieracka

anonym_1062a3
11. feb 2026
@anonym_d4cf88

Fio banka - bez poplatkov, vsetko- sporiace ucty dva typy s 1,5 a 1,8 % urokom
postuduj
okamzite odid zo SLSP, to je zdieracka

@anonym_d4cf88 čoby zdieracka, ja spĺňame podmienky a neplatim nič. A som max. spokojná so službami a najmä s Georgom. Vieš, pre niekoho je dôležitá aj ochrana, nie len účet zdarma bez podmienok. A tobôž v dnešnej dobe samých podvodov. Ja som vybavila reklamáciu v SLSP telefonicky a peniaze mi vrátili za dva dni. Skús reklamovať niečo v malej banke, budeš čakať týždne, ak vôbec niečo vybavíš.

patrike
11. feb 2026
@anonym_1062a3

@anonym_d4cf88 čoby zdieracka, ja spĺňame podmienky a neplatim nič. A som max. spokojná so službami a najmä s Georgom. Vieš, pre niekoho je dôležitá aj ochrana, nie len účet zdarma bez podmienok. A tobôž v dnešnej dobe samých podvodov. Ja som vybavila reklamáciu v SLSP telefonicky a peniaze mi vrátili za dva dni. Skús reklamovať niečo v malej banke, budeš čakať týždne, ak vôbec niečo vybavíš.

@anonym_1062a3 Aka ochrana a pred cim ? Ak sa niekto sprava nebezpecne a zada udaje z karty kamsi alebo povoli remote access, tak ani 5 Dzordzov mu nepomoze.

patrike
11. feb 2026

Jedina vyhoda Sporitelne za ukazala v Rakusku, ked Erste bankomat bol bez poplatku a ine chceli 5 eur za vyber. Situacia : ja ucet zadarmo a vybery kdekolvek na svete zadarmo, karty MBank, Fio, Csob = furt 5 eur, pretoze poplatok zahranicnej banky ta nasa ovplyvnit nevie. Partnerkina SLSP karta v Erste zadarmo, lebo ta ista bankova skupina.

anonym_1062a3
11. feb 2026
@patrike

@anonym_1062a3 Aka ochrana a pred cim ? Ak sa niekto sprava nebezpecne a zada udaje z karty kamsi alebo povoli remote access, tak ani 5 Dzordzov mu nepomoze.

@patrike ak platbu autorizujes, samozrejme ti nikto nič nevráti, tvoja chyba. Ale ja som platbu neautorizovala, odišla na zahraničný účet nejakého eshopu, o dva dni som mala peniaze späť, a to bola sobota a vyriešila som to cez infolinku. Takže za mňa 👌

anonym_665581
11. feb 2026

@anonym_autor hadam si vies pozriet na stranke SLSP, ake su podmienky pre ucet zadarmo, a nie ze sa cudujes, ze platis poplatok, nechapem...

jblheart
11. feb 2026

Nech sa páči - https://www.akosizarobitpeniaze.sk/ucet-zadarmo...

V článku je prehľad bánk - výhod a nevýhod a koľko stojí u nich vedenie účtu a prípadne ako tú cenu skresať. Článok je písaný pre tento rok takže informácie by mali byť stále aktuálne.

evkamotka
11. feb 2026

Ja mam smart ucet v csob, je zadarmo

anonym_ea07a3
11. feb 2026

UniCredit Smart účet zadarmo, ak ti chodí mesačne na účet 500 eur.

anonym_b9d94c
11. feb 2026
@patrike

Jedina vyhoda Sporitelne za ukazala v Rakusku, ked Erste bankomat bol bez poplatku a ine chceli 5 eur za vyber. Situacia : ja ucet zadarmo a vybery kdekolvek na svete zadarmo, karty MBank, Fio, Csob = furt 5 eur, pretoze poplatok zahranicnej banky ta nasa ovplyvnit nevie. Partnerkina SLSP karta v Erste zadarmo, lebo ta ista bankova skupina.

@patrike fio ma vsetky vybery na svete zdarma (visa)...

anonym_7cf393
11. feb 2026
@anonym_ea07a3

UniCredit Smart účet zadarmo, ak ti chodí mesačne na účet 500 eur.

@anonym_ea07a3 a to je aký účet prosím ťa? Lebo UniCredit taky neponúka na svojom webe

anonym_04fad9
11. feb 2026
@jblheart

V článku je prehľad bánk - výhod a nevýhod a koľko stojí u nich vedenie účtu a prípadne ako tú cenu skresať. Článok je písaný pre tento rok takže informácie by mali byť stále aktuálne.

@jblheart OTP banka pôsobiaca na Slovensku uvedená v tom článku je vtip?

unbeholfen
11. feb 2026

@anonym_autor Fio = vedeniu účtu zadarmo, neobmedzený počet výberov zo všetkých bankomatov zadarmo. To nemajú ani Revolut a 365 banka.

Fio nemá žiadnu podmienku čo treba splnit. Ale pozor pri výbere karty berte Visu nie Mastercard. Lebo Visa má tie neobmedzené výbery. Master iba dve.

sweet20
12. feb 2026

Fio, unicredit, mbank a pod. Najdes vsetko na nete

majka2959
12. feb 2026
@jblheart

@jblheart Dobrý prehľad, ale zrovna Fio banka, ktorá spĺňa všetky požiadavky zadarmo, je tam tak trošku v úzadí a vôbec nie je uvedená na konci v tabuľke. Bolo to naschvál alebo je to z neznalosti?

ketrint
12. feb 2026
@anonym_7cf393

@anonym_ea07a3 a to je aký účet prosím ťa? Lebo UniCredit taky neponúka na svojom webe

@anonym_7cf393 aj ja mám tieto podmienky. Teda nespomínam si, či to bolo jedna prijatá platba 400€ alebo 500€. Inak žiadne podmienky, obmedzenia, vôbec nič, výbery zdarma, aj z cudzích bankomatov.
Myslim, že sa to volalo U-konto.

anonym_ea07a3
12. feb 2026
@anonym_7cf393

@anonym_7cf393 štart je spravne, nie Smart.

anonym_ea07a3
12. feb 2026
@ketrint

@anonym_7cf393 aj ja mám tieto podmienky. Teda nespomínam si, či to bolo jedna prijatá platba 400€ alebo 500€. Inak žiadne podmienky, obmedzenia, vôbec nič, výbery zdarma, aj z cudzích bankomatov.
Myslim, že sa to volalo U-konto.

@ketrint 400 eur bolo do konca januára, od 1.2 je 500 eur, menili obchodné podmienky. V Appke ukazuje u konto, ale v mali, kde mi prišla zmena OP píšu účet štart..

unbeholfen
12. feb 2026

A komu sa nechce hladať na nete tak, to čo je tutovka že nemajú žiadne podmienky ako nejaký obrat v určitej sume… Tak 365, Fio, Revolut.