Najlepšia banka bez poplatkov za vedenie účtu
Dobry den, poradte prosim najlepsiu banku ktora neberie poplatok za vedenie uctu a dalsie bezne transakcie a ukony. Teraz som v SLSP, mam tam aj 2 sporenia, chodi mi tam mzda, mam trvale prikazy atd a platim 7€ kazdy mesiac.
Fio banka - bez poplatkov, vsetko- sporiace ucty dva typy s 1,5 a 1,8 % urokom
postuduj
okamzite odid zo SLSP, to je zdieracka
Fio banka - bez poplatkov, vsetko- sporiace ucty dva typy s 1,5 a 1,8 % urokom
postuduj
okamzite odid zo SLSP, to je zdieracka
@anonym_d4cf88 čoby zdieracka, ja spĺňame podmienky a neplatim nič. A som max. spokojná so službami a najmä s Georgom. Vieš, pre niekoho je dôležitá aj ochrana, nie len účet zdarma bez podmienok. A tobôž v dnešnej dobe samých podvodov. Ja som vybavila reklamáciu v SLSP telefonicky a peniaze mi vrátili za dva dni. Skús reklamovať niečo v malej banke, budeš čakať týždne, ak vôbec niečo vybavíš.
@anonym_d4cf88 čoby zdieracka, ja spĺňame podmienky a neplatim nič. A som max. spokojná so službami a najmä s Georgom. Vieš, pre niekoho je dôležitá aj ochrana, nie len účet zdarma bez podmienok. A tobôž v dnešnej dobe samých podvodov. Ja som vybavila reklamáciu v SLSP telefonicky a peniaze mi vrátili za dva dni. Skús reklamovať niečo v malej banke, budeš čakať týždne, ak vôbec niečo vybavíš.
@anonym_1062a3 Aka ochrana a pred cim ? Ak sa niekto sprava nebezpecne a zada udaje z karty kamsi alebo povoli remote access, tak ani 5 Dzordzov mu nepomoze.
Jedina vyhoda Sporitelne za ukazala v Rakusku, ked Erste bankomat bol bez poplatku a ine chceli 5 eur za vyber. Situacia : ja ucet zadarmo a vybery kdekolvek na svete zadarmo, karty MBank, Fio, Csob = furt 5 eur, pretoze poplatok zahranicnej banky ta nasa ovplyvnit nevie. Partnerkina SLSP karta v Erste zadarmo, lebo ta ista bankova skupina.
@anonym_1062a3 Aka ochrana a pred cim ? Ak sa niekto sprava nebezpecne a zada udaje z karty kamsi alebo povoli remote access, tak ani 5 Dzordzov mu nepomoze.
@patrike ak platbu autorizujes, samozrejme ti nikto nič nevráti, tvoja chyba. Ale ja som platbu neautorizovala, odišla na zahraničný účet nejakého eshopu, o dva dni som mala peniaze späť, a to bola sobota a vyriešila som to cez infolinku. Takže za mňa 👌
@anonym_autor hadam si vies pozriet na stranke SLSP, ake su podmienky pre ucet zadarmo, a nie ze sa cudujes, ze platis poplatok, nechapem...
Nech sa páči - https://www.akosizarobitpeniaze.sk/ucet-zadarmo...
V článku je prehľad bánk - výhod a nevýhod a koľko stojí u nich vedenie účtu a prípadne ako tú cenu skresať. Článok je písaný pre tento rok takže informácie by mali byť stále aktuálne.
Ja mam smart ucet v csob, je zadarmo
UniCredit Smart účet zadarmo, ak ti chodí mesačne na účet 500 eur.
Jedina vyhoda Sporitelne za ukazala v Rakusku, ked Erste bankomat bol bez poplatku a ine chceli 5 eur za vyber. Situacia : ja ucet zadarmo a vybery kdekolvek na svete zadarmo, karty MBank, Fio, Csob = furt 5 eur, pretoze poplatok zahranicnej banky ta nasa ovplyvnit nevie. Partnerkina SLSP karta v Erste zadarmo, lebo ta ista bankova skupina.
@patrike fio ma vsetky vybery na svete zdarma (visa)...
V článku je prehľad bánk - výhod a nevýhod a koľko stojí u nich vedenie účtu a prípadne ako tú cenu skresať. Článok je písaný pre tento rok takže informácie by mali byť stále aktuálne.
@jblheart OTP banka pôsobiaca na Slovensku uvedená v tom článku je vtip?
@anonym_autor Fio = vedeniu účtu zadarmo, neobmedzený počet výberov zo všetkých bankomatov zadarmo. To nemajú ani Revolut a 365 banka.
Fio nemá žiadnu podmienku čo treba splnit. Ale pozor pri výbere karty berte Visu nie Mastercard. Lebo Visa má tie neobmedzené výbery. Master iba dve.
Fio, unicredit, mbank a pod. Najdes vsetko na nete
@jblheart Dobrý prehľad, ale zrovna Fio banka, ktorá spĺňa všetky požiadavky zadarmo, je tam tak trošku v úzadí a vôbec nie je uvedená na konci v tabuľke. Bolo to naschvál alebo je to z neznalosti?
@anonym_ea07a3 a to je aký účet prosím ťa? Lebo UniCredit taky neponúka na svojom webe
@anonym_7cf393 aj ja mám tieto podmienky. Teda nespomínam si, či to bolo jedna prijatá platba 400€ alebo 500€. Inak žiadne podmienky, obmedzenia, vôbec nič, výbery zdarma, aj z cudzích bankomatov.
Myslim, že sa to volalo U-konto.
@anonym_ea07a3 a to je aký účet prosím ťa? Lebo UniCredit taky neponúka na svojom webe
@anonym_7cf393 štart je spravne, nie Smart.
@anonym_7cf393 aj ja mám tieto podmienky. Teda nespomínam si, či to bolo jedna prijatá platba 400€ alebo 500€. Inak žiadne podmienky, obmedzenia, vôbec nič, výbery zdarma, aj z cudzích bankomatov.
Myslim, že sa to volalo U-konto.
@ketrint 400 eur bolo do konca januára, od 1.2 je 500 eur, menili obchodné podmienky. V Appke ukazuje u konto, ale v mali, kde mi prišla zmena OP píšu účet štart..
A komu sa nechce hladať na nete tak, to čo je tutovka že nemajú žiadne podmienky ako nejaký obrat v určitej sume… Tak 365, Fio, Revolut.

@anonym_autor ufff teraz som si vsimla podobnu temu zalozenu pred chvilou