icon

Najlepšie banky na založenie účtu

24. mar 2025

Ahojte, chcem si založiť účet v banke, len neviem sa rozhodnúť v ktorej banke. Viete mi odporučiť kde je najlepšie mat účet?
Ďakujem.

maranco
•
24. mar 2025

zadaj vstupné parametre a vyjde ti porovnanie https://www.financnahitparada.sk/bezne-ucty

smoulingirl
•
24. mar 2025

Mbank - 14 rokov klientom, nikdy žiaden problém, či už s účtom alebo kartou, ani cent za vedenie účtu, žiadne kartové poplatky pri zahraničných platbách, výhodné podmienky pre príjem platieb v iných menách, nad 70e výbery v ktorýchkoľvek bankomatoch zdarma aj v zahraničí. Výhoda, že všetko vybavíš cez ich mlinku, alebo online. Nevýhoda, že kamenné pobočky majú len v niekoľkých mestách. Ja som ale nepotrebovala za tie roky ani jednu návštevu.

jaond19
•
24. mar 2025

Pripajam sa k mbank. Od r.2013 mam ucet, vedenie bez poplatkov, vsetko co som potrebovala islo online, aj detsky ucet, takisto aktualne podnikatelsky ucet. Za nic neplatim a nikam som nemusela chodit.

frflos_nespokojny
•
24. mar 2025

treba zvazit aj siet bankomatov v danej lokalite. pripadne zdarma vyber bankomatov u konkurencii

sweet20
•
25. mar 2025

Mame ucty slsp, unicredit, mbank.. so vsetkymi sme spokojni.. zalezi ako casto bude pouzivat, ci len na bezne veci..

matusformanek
•
25. mar 2025

Ja mam slsp od strednej školy, čo je už skoro 20 rokov. Max spokojnosť. Neplatím za nič

user62056819
•
Odpoveď bola odstránená
•