Najlepšie poistenie pre deti
ake mate prosim?
ake je vyhodne?
poistenie deti.
Vdaka za rady
Kazdy den je tu taka tema, ked poskrolujesnizsie, najdes co potrebujes
A neda sa to povedat bez ziadnych info o dietati... robi nejaky sport? Je zdrava, chora? ... nic si nam nepovedala
@sweet20 tak skor vidim ze sa riesi poistenie rodicov nez deti.
Poistite seba ako zivitela rodiny na stovky tisíc eur. Lepšie riešenie. Ak dieťa dostane 100e po úraze, to vás z biedy nevytrhne
@matusformanek tiez premyslam tak ze logicky asi skor rodic by mal byt poisteny ...dakujem
Aj o dietati...
je to môj nazor. v prvom rade musi byt zivitel rodiny poisteny, inak nič dalšie nema velky vyznam. samozrejme stat sa môže cokolvek. Ak poistit deti a chcete mat istotu, tak jedine na zavazne choroby, na urazy isto nie, to je blbost na ntu.
@sweet20 ale ake je % ze vazne ochore dieta ako dospely? ved umieraju 40rocni ludia
kritické choroby + trvalé následky, úplny základ, hospitalizácia a denné odškodné na zváženie. Mali sme nedávno 4 ročné dievčatko s cukrovkou, aj mladého chlapca, ktorý dostal z trvaliek 140 000€ bohužiaľ
@oliviakatka co citam ludia praveze dost krizituju poistky, ano nasa mala zlomenu ruku, a kolko by sme dostali?
urcite nevieme ako sa bude zivot vyvijat, len chapem, ze asi naozaj prve ma byt poisteny rodic a az potom dieta, tym zacneme
co je pravdy na tom, ze rodinne poistky sa neoplatia?
počet dní liečenia+ rehabilitácii x denné odškodné + po roku trvalé následky ak ostanú, + počet dní v nemocnici x suma stanovená ako odškodné za pobyt v nemocnici. Zlomená ruka nejako extremne rodinný rozpočet nezaťaží. Ale ak rodič leží 9 mesiacov bez príjmu s dieťaťom na onkológii, to už rozpočet rodiny ovplyvní viac, nehovoriac ešte o zvýšených výdavkoch na liečbu, doplnky, cestovanie atď.
asi by som nenapisal vyslovene ze sa rodinne poistky neoplatia. Zvycajne vsak byvaju nastavene nie moc dobre. Zivitel-smrt, invalidita treba vysoke čiastky.. PNka vôbec, uraz vôbec..deti najma fatalne choroby, ak uz. Treba to spravne vybalancovat, nie dat tam 5000e tam 10000e krytie, to nič nevyrieši. ciže nemusi to byt zly produkt, len si ho treba po porade so sprostrekovatelom dobre nastavit.
@oliviakatka ja viem, ze aj deti sa to tyka. a ze pocet chorych vsade v kazdom veku narasta.
ale ked pozeram ako su nastavene poistky, asi treba naozaj dobre si to premysliet.
zahrnaju poistky aj na ochorenia, ktore mame?
napriklad chronicke?
Trochu ti nerozumiem... rodinne poistky sa oplatia lebo tak (aspon ja) viem tomu klientovi dat aj nad ramec zlavu... jednotlivo nie... takze ked som to minule priemerne pocitala tak sa usetrilo 20-30 eur
1 .Najskôr je potrebné aby boli zabezpečení dospelí . ( S manželom sme si založili životné poistenia hneď po našej svadbe )
2. Ak si to situácia vyžaduje ,alebo máš ten pocit v sebe ,že to potrebuješ , až potom sú na rade deti .moje deti športujú ,sú veľmi aktívne .všetky tri majú Allianz. Pri úrazoch vždy dostali vyplatené rýchlo ,bez problémov a slušnú sumu .
3. Pýtaš sa aké % deti ochorie . Je to víťaz vyššie . A ocr je ošemetná krátkodobá a nízko platená vec . Áno samozrejme ,dospelý človek má šancu vyššiu ,preto platí bod 1. No aj tu na mi je obrovský počet žien ,ktoré si dieťa pochovali,často bolo do poslednej minúty zdravé ( som medzi nimi ) ,alebo sa trápia chorobami ,oni dajú výpoveď v práci ,muži ostávajú často doma ,lebo treba pomáhať ... Nebudem to tu vypisovať ,ale nie vždy sa dajú situácie riešiť z úspor .
Moje deti majú poistenie do 24 rokov .
@sweet20 nam zas pani z poistenia ze je lepsie mat poistky zvlast. hm
Treba si najst odbornika, (nie len co vam preda poistku a nevie co robi) aby vam to dobre nastavil
Ak zvlast tak napr .. uvediem priklad .. muz je cjory, ma cukrovku... ale zena je zdrava s detmi.
Tak muza dam zvlast a zenu s dietatom spolu.. a tiez, ze aka poistovna, zalezi ako mi v ktorej vyjde , ake maju predchorobia atd
@sweet20 ok dakujem za vysvetlenie
Ak kazdy zvlast, vyjde vam to drahsie.. ved si vypytajte aj navrh kde ste spolu, aj kde ste osobitne a si spocitaj

poradi niekto? dakujem