Najlepšie sporenie pre deti
Kde je podla vás najlepší spiriaci účet pre deti? Dakujem
sestrinim detom som vcera zakladala.. nebolo to ale take sporenie ako si ty to predstavujes.. ale v globale investovanie
ja som synovi založila sporiaci účet v Prima banke. nič moc ale aspoň viem že sa každý mesiac niečo odloží. účet je bez poplatkov, sú tam úroky ...
@fotoportret to je síce veľmi pekné ibaže ja nemám čo investovať. tie peniaze tam dávam lebo som si istá že sa ich nedotknem a vybererem ich len vtedy ak budem musieť surne pre syna niečo zaplatiť, napríklad teraz ideme k zubárovi. som matka samoživiteľka s postihnutým synom, v podstate chudobná takže aj z toho mála si odkladám čo len viem. aj doma si niečo odkladám ale vždy príde niečo na čo tie peniaze proste použijem.
@fotoportret určite máš asi pravdu, vyznáš sa lepšie, ale mne to zatiaľ takto vyhovuje 🙂
EIC....ak silou mocou chcete cez banku, tuším, že SLSP má najlepšie investičné služby, ETF, akcie, dlhopisy...
len aby ste sa jedneho dna nezobudili a nedocitali v mediach, ze finax skrachoval, napriklad ako arca capital. potom neuvidite z tych vasich investicii ani cent

bohuzial nikde. osobitne sa sporit pre deti neoplati