icon

Najviac ľutované utratené peniaze

4. mar 2025

ake utratene peniaze a za co ste navjiac lutovali
ja hrozne minam na stravu :(

Strana
z2
nin12345
4. mar 2025

@silvia2013 to si si dufam sebe napisala

silvia2013
4. mar 2025

@nin12345 tebe, zase si nepochopila,

nin12345
4. mar 2025

@silvia2013 dobre 🙂

tiezjedna
4. mar 2025

@silvia2013 tak než aby to vyhodila, tak to môžu zjesť na druhý deň, nie?

zic
4. mar 2025

mna mrzia zaplatene dane 🙂 🙂

mameha7
4. mar 2025

No naposledy to bola tehotenská masáž (najväčšia blbosť na akej som kedy bola) a jedálniček, ktorý nedodržiavam. 🤷‍♀️

matusformanek
4. mar 2025

najviac lutujem povrchne "statusove" veci. kdesi som čital peknu vetu...ťažko zarabame vydrete peniaze, aby sme urobili dojem na ľudí, ktorých ani nemáme radi.

tiezjedna
5. mar 2025

@matusformanek a mne to príde ako úplná hovadina. Kvôli tomu môže peniaze utrácať fakt iba plochodrážnik...

majkadu92
5. mar 2025

Že som si zaplatila spánkové poradenstvo už sú tomu dva roky moje dieťa stále nespí a stále to veľmi ľutujem 🙄

oktobermimi
5. mar 2025

@majkadu92 spankove poradenstvo? To je co?😁

esmey
Autor odpoveď zmazal
romino
7. mar 2025

Tak ked to niekde svrbi, treba poskrabat.
Ked vyhadzujes jedlo lebo vela varis a pecies, treba menej varit a piect.

nikha2809
7. mar 2025

Ľutujem peniaze ktoré míňam na všetky moje maste a lieky na psoriázu, nechápem prečo sú také drahé, ako keby som si sama vybrala že to chcem mat a kupovať ich kks

wiqi
7. mar 2025

@nikha2809 sestra má psoriázu od decka. Kúpele, maste od výmyslu sveta a nič z toho. Osud ju zavial žiť k moru a odvtedy, už 15rokov po psorke ani chýru ani slychu. Nič. To len tak mimo tému..

nikha2809
7. mar 2025

@wiqi no, mňa osud nezavial ísť žiť k moru 😂 ale áno, každoročne pomaha

sisaka
7. mar 2025

@zic aj mňa a hlavne preto, lebo moje zarobené peniaze idú často na veci, s ktorými nesuhlasim, ktoré by som nikdy nepodporila a vadí mi, že nemám slovo, kde sa peniaze z mojich daní použijú.

S peniazmi, ktoré zarobím zaobchádzam s rozumom, takže neľutujem nič, čo som si za ne kúpila.
Nejaké handry, čo nevydržali, či kozmetika, čo nesadla ma fakt neštve, neštve ma, že kupujem kvalitnejšie a tým pádom aj drahšie potraviny a neštvú ma ani peniaze “vrazené” do detí, či dovoleniek… a rozhodne ma neštvú peniaze vrazené do môjho zdravia

Strana
z2