Najviac ľutované utratené peniaze
ake utratene peniaze a za co ste navjiac lutovali
ja hrozne minam na stravu :(
@nin12345 tebe, zase si nepochopila,
@silvia2013 dobre 🙂
@silvia2013 tak než aby to vyhodila, tak to môžu zjesť na druhý deň, nie?
mna mrzia zaplatene dane 🙂 🙂
No naposledy to bola tehotenská masáž (najväčšia blbosť na akej som kedy bola) a jedálniček, ktorý nedodržiavam. 🤷♀️
najviac lutujem povrchne "statusove" veci. kdesi som čital peknu vetu...ťažko zarabame vydrete peniaze, aby sme urobili dojem na ľudí, ktorých ani nemáme radi.
@matusformanek a mne to príde ako úplná hovadina. Kvôli tomu môže peniaze utrácať fakt iba plochodrážnik...
Že som si zaplatila spánkové poradenstvo už sú tomu dva roky moje dieťa stále nespí a stále to veľmi ľutujem 🙄
@majkadu92 spankove poradenstvo? To je co?😁
Tak ked to niekde svrbi, treba poskrabat.
Ked vyhadzujes jedlo lebo vela varis a pecies, treba menej varit a piect.
Ľutujem peniaze ktoré míňam na všetky moje maste a lieky na psoriázu, nechápem prečo sú také drahé, ako keby som si sama vybrala že to chcem mat a kupovať ich kks
@zic aj mňa a hlavne preto, lebo moje zarobené peniaze idú často na veci, s ktorými nesuhlasim, ktoré by som nikdy nepodporila a vadí mi, že nemám slovo, kde sa peniaze z mojich daní použijú.
S peniazmi, ktoré zarobím zaobchádzam s rozumom, takže neľutujem nič, čo som si za ne kúpila.
Nejaké handry, čo nevydržali, či kozmetika, čo nesadla ma fakt neštve, neštve ma, že kupujem kvalitnejšie a tým pádom aj drahšie potraviny a neštvú ma ani peniaze “vrazené” do detí, či dovoleniek… a rozhodne ma neštvú peniaze vrazené do môjho zdravia

@silvia2013 to si si dufam sebe napisala