icon

Najvýhodnejší účet pre dieťa

5. dec 2025

Ahojte, nieco som si uz nacitala, ale zaujimaju ma realne skusenosti. V ktorej banke je najvyhodnejsie zalozit ucet pre dieta?

zuzinka888
•
5. dec 2025

V rovnakej ako mas ty.

autor
•
5. dec 2025
@zuzinka888

V rovnakej ako mas ty.

@zuzinka888 kvoli comu? Ja prave teraz menim banku, kvoli vyske poplatku za vedenie uctu

zuzinka888
•
5. dec 2025

Tak neviem ake stare mas dieta. Ale nam to poradili viaceri fin.poradcovia( mame ich viac v rodine ci medzi kamosmi. Jednak kvoli app- vo svojom ucte rovno vidis aj ucet dietata, a aj kvoli presunom ci trvalym prikazom- ide to vzdy rychlejsie ako z inych bank. A ja mam deti na intraku a ak nieco potrebuju zaplatit nad ramec vreckoveho maju to za "tri sekundy"

anonym_0fb174
•
5. dec 2025
@zuzinka888

Tak neviem ake stare mas dieta. Ale nam to poradili viaceri fin.poradcovia( mame ich viac v rodine ci medzi kamosmi. Jednak kvoli app- vo svojom ucte rovno vidis aj ucet dietata, a aj kvoli presunom ci trvalym prikazom- ide to vzdy rychlejsie ako z inych bank. A ja mam deti na intraku a ak nieco potrebuju zaplatit nad ramec vreckoveho maju to za "tri sekundy"

@zuzinka888 mám bez poplatkov v Uni. Deti bez poplatkov Prime. V dnešnej dobe okamžitých platieb, nič takéto neriešim

t1nusa
•
5. dec 2025

my máme v Prima banke a sme spoko ☺️

dadis
•
6. dec 2025

Ja som mala zadarmo v mBank. Ale uz maju svoje ucty - mas hned prehlad kolko tam maju, mozes peniazmi disponovat ak treba

lucik194
•
6. dec 2025

je uplne jedno kde maju deti ucet, kedze vsetky detske ucty su zadarmo

nase deti maju v tej istej banke ako ja, vidim ich pohyby na mojej appke

jaroslav81
•
7. dec 2025

Detské účty majú veľa obmedzení , v každej banke iné ...na príklad v Tatre môžeš minút denne max 200€ , nedá sa pridať karta do Google pay a také somariny. Sú banky, kde také obmedzenia niesú. Mňa sa zdala najlepšia VÚB, teda mali najmenšie obmedzenia.

anonym_0f8e17
•
7. dec 2025

Záleží na tom čo hľadáš...ako chceš aby dieťa využívalo účet...skús sa pozrieť na mBank

majka99999
•
7. dec 2025

Mame VUB, lebo to vidim spolu s nasim uctom v appke. Pouziva to na platby, nieco mu tam sporime. Inac, platba prejde rychlejsie z VUB do mBank ako z VUB na VUB, ci uz medzi beznym a sporiacim alebo medzi beznymi.. 🤣

lucik194
•
7. dec 2025

z Tatrabanka do tatrabanka su prevody asi do 5 sekund meszi mojom a detskym účtom

anonym_63be80
•
8. dec 2025

Zavisí aký má dieťa príjem a či má hypotéku, hadam nechceš aby mu kvôli účtu zobrali energopomoc alebo 13. dôchodok. Najlepšie nech sa dieťa spýta svojho zamestnávateľa, predsa len toľko tej vakcinácie čo musia v mladosti prežiť nie je bohviečko.