icon

Nedoplatok za plyn

ucholacik
10. jún 2022

Dneska mi prišlo vyúčtovanie za plyn za obdobie 8mesiacov. 700eur😭😭Každý mesiac sme platili 100eur a mali sme D2.Kurilo sa ale žeby až taký nedoplatok???Ukončili sme nájom v dome odpísali hodiny a nová nájomníčka to zaniesla na plynárne ...Mohla sa stať niekde chyba alebo je ten nedoplatok reálny.Na SPP budem volať.Len či nemáte niekto a týmto skúsenosť

Strana
z2
hulica
10. jún 2022

no akože oblial by ma pot pri takom nedoplatku ale asi je to teda opodstatnené ale aj tak 🙂

kamatopo
10. jún 2022

@ucholacik my sme mali tak za elektriku a potom zistili že nám to zdvojnásobili. Poslali ospravedlňujúci list a preplatili to až o rok🙈. Veď načo vracať ,ale im sa muselo zaplatiť hneď.

mijo53
11. jún 2022

@topanocka15 tak Vy máte asi žumpu a nie verejnú kanalizáciu

jasminkaj
11. jún 2022

Bývame v dome (zateplený 10-ročný dom) a platíme po novom 50 eur mesačne za plyn na kúrenie aj ohrev vody. Doteraz sme platili 35 eur. Preplatok/nedoplatok mávame zanedbateľný.. od pár centov po max 5 eur ročne, takže to sedí.

slavomira236
19. jún 2022

@ucholacik my vo veľkom starom dome nezateplenom som platila 85 eur minulý rok bol preplatok tento rok nedoplatok 120 eur kúrilo sa rovnako aj varilo a zima bola slabšia ako rok predtym

alexandra197
19. jún 2022

My máme poschodový RD. Dávame 100e zálohové platby , celu sezónu dokurujeme krbom a prišiel nám preplatok 110e. Prvú zimu kým sme nemali krb nám prišiel 300e nedoplatok 🤦

Strana
z2