icon

Neodhlásená Tatra banka aplikácia

1. apr 2025

Všimla som si že poslednú dobu keď pozerám aplikáciu banky tak keď ju vypnem ma neodhlasi napriek tomu že to vždy predtým robilo.. vždy keď som čo i len prepla okno nechtiac musela som sa znovu prihlásiť. Posledné dni vypnem aplikáciu Tatrabanky a keď ju do minúty zapnem tak tam mám stále prihlásenie a vidím zostatok na ucte a vsetko. Tak som išla do nastavení a tam nastavené že zostať prihlásená ešte minútu po vypnutí aplikácie.. to čo akože? Určite som nič také nenastavovala. Poradte😢

autor
1. apr 2025

Jasne, že som si to prepla naspäť to mi nemusíte písať, ale v nastaveniach som naozaj nič nerobila.

petamich
1. apr 2025

Urcite ti to nenastavil hacker v mobile. Ak by sa vedel dostat do tvojho mobilu a bankovej aplikacie a zmenit nastavenia, nepotrebuje ti prestavovat, aby si zostala aktivna minutu.

Podla mna je mozne, ze sa to nastavilo samo s nejakym upgradom aplikacie. Ja to napr. vyuzivam a mam to nastavene odkedy to bolo mozne. Kedze casto kopirujem udaje do platby z inej aplikacie atd.

sandrasstini
1. apr 2025

Mne sa stalo toto iste par dni dozadu, 3x som vysla a 3x vosla dnu bez prihlasenia

anos18
1. apr 2025

Banka robila zmenu, mužovi prišla myslím sms z banky o tom,že sa to zmení

autor
1. apr 2025

@sandrasstini aká banka? Ja mám tatru

autor
1. apr 2025

@anos18 aká banka?

niki0163
Autor odpoveď zmazal
floren
1. apr 2025

Minulý týždeň,že to zmenili. Oco sa na to bol pýtať v TB

dara76
1. apr 2025

Upravit sa to da v nastaveniach aplikacie
Ja som si to prestavila pred par rokmi, lebo neustale prihlasovanie ma hnevalo

ekira1
1. apr 2025

Posielali info, pozri si schránku správ v aplikácii. Menili to. Občas je dobré si I čítať správy z banky..

autor
1. apr 2025

@floren takže niesom sama? 🙏🏼🙏🏼 už som sa zľakla fakt

anos18
1. apr 2025

TB

anos18
1. apr 2025

Vážený klient,

za účelom zvýšenia komfortu pri používaní aplikácie Tatra banka (napríklad pri kopírovaní údajov z alebo do aplikácie) a na základe požiadaviek klientov meníme od novej verzie 3.21 spôsob nastavenia behu aplikácie na pozadí.

Od uvedenej verzie bude:
- beh aplikácie na pozadí automaticky prednastavený,
- maximálny čas behu na pozadí nastavený na 1 minútu.

Z aplikácie tak budete môcť odísť a ak sa do nej vrátite do 1 minúty, nemusíte sa opätovne prihlasovať. Radi by sme Vám tiež dali do pozornosti, že pre zvýšenie komfortu od Vás aplikácia, v závislosti od spôsobu prihlásenia, môže rovnako ako doteraz vyžiadať potvrdzovanie platieb a výberov PINom až od sumy 500 EUR. V prípade, ak požadujete, aby Vás aplikácia odhlásila ihneď po každom opustení aplikácie, môžete si to nastaviť v Nastaveniach aplikácie alebo sa vždy odhlásiť pomocou tlačidla Odhlásenie v MENU VIAC.

Nová verzia aplikácie je v týchto dňoch priebežne zverejňovaná v aplikačných obchodoch.

janai1
1. apr 2025

akože ... miesto toho aby si si prečítala správy tak máš "hackera v mobile" wau 🤣 inak co robíš s tými správami ktoré ti tam svietia? ignoruješ?

pinkgirl
1. apr 2025

Normálne to banka klientom oznámila, že teraz po odchode z appky sa do minúty môžeš vrátiť bez prihlásenia.