icon

Nezaplatenie pôžičky. Čo sa stane pri oneskorení?

Dnes o 18:33

Ahojte. 11tého mi sťahuje za pôžičku a žiaľ , tento mesiac nebudem mat 11tého na účte toľko , až 13tého. Čo sa prosím môže stať ak sa to zaplatí až 13tého? Je to VUB

anonym_46a977
•
Dnes o 18:35

Pokiaľ je to úver priamo z VÚB tak si to stiahnu do mínusu a hneď keď prídu nejake peniaze tak sa to dorovna.

anonym_dc00ad
•
Dnes o 18:38

Ries to a VUB mozno budu vediet posunut termin splatnosti aby si nesla do minusu aj ked uz je neskoro ako tak pozeram na datum a cas. Taketo veci vzdy treba co najskor riesit s bankou nie az ked je po termine - 10. vecer ked mas splatnost 11. Ja uplne najneskor vcera by som sedela na pobocke a snazila sa to vybavit.

anonym_428491
•
Dnes o 19:24

nemala si si brat pozicku na ikonicke sprostosti z Temu, Action, socialne siete.

anonym_466997
•
Dnes o 20:15

Nám keď vyde splátka na víkend sťahujú až po víkende skús zohnať niekde prachy záložňa alebo tak ak to nie je veľká suma

anonym_d305fa
•
Dnes o 21:06

A buduci mesiac uz budes mat nacas ci toto je pravidelne?

anonym_2a0933
•
Dnes o 21:36

@anonym_autor
Banky si za oneskorenie splátky účtujú poplatok za omeškanie alebo poplatok za odoslanie upomienky. Presná suma závisí od typu tvojho úveru a aktuálneho sadzobníka poplatkov VÚB banky (často sa pohybuje v desiatkach eur).