Nezaúčtovaná transakcia blokuje účet už týždeň
Caute prvykrat sa mi stalo, uz vyse tyzden mi blokuju na ucte sumu-platila som v obchode viem o co ide. Platila som odvtedy uz vela krat ale tuto jednu platbu mi blokuju vyse tyzden a stale nieje zauctovana transakcia. Vcera som sa banke nedovolala a ten konkretny obchod mam daleko.
A uz odoslali?
@niekto2hy co ci odoslali? Na ucte mi svieti nezauctovana transakcia. Platby kartou mi zauctuje hned na dalsi den, len tato platba nic uz vyse tyzden
@anonym_autor Platila si v obchode - akom>kamenom,eshop....
@niekto2hy kamennom
@niekto2hy kamennom
@anonym_autor zuctovanie nezavisi od banky, ale od obchodnika, takze ak tu platbu oobchodnik neposle do zuctovania, zuctovana nebude, banka ti ani neuvolni tu rezervaciu, ktora trva cca 10 dni, az po 10 dnoch sa to uvolni automaticky, alebo to moze uvolnit aj banka
@anonym_autor zuctovanie nezavisi od banky, ale od obchodnika, takze ak tu platbu oobchodnik neposle do zuctovania, zuctovana nebude, banka ti ani neuvolni tu rezervaciu, ktora trva cca 10 dni, az po 10 dnoch sa to uvolni automaticky, alebo to moze uvolnit aj banka
@anonym_978d2f dakujem za odpoved, tak este pockam, zvycajne sa mi zauctuju platby kartou v kamennych predajnach na dalsi den

A uz odoslali?