Nezdaniteľná časť na manželku
Ako to prosím funguje? Brali sme sa v polovici júna 2025 , celý rok som bola na predĺženom Rp platenom. Koľko za vás dostáva manžel?
Od mesiaca, na ktorého začiatku bola splnená podmienka - že ste zosobášení ... t. j. od júla do decembra 2025
@dzulli1980 vďaka za odpoveď 🙃 ako sa to prosím počíta? Muž zarobiť tých 1050v hrubom každý mesiac, je na to nejaká kalkulačka? 🙃
Pri jeho ročnom príjme ... na Teba, pokiaľ si nemala žiadny zdaniteľný príjem, si môže uplatniť čiastku - 5 260,61 EUR/12 x 6 mesiacov.
Pri jeho ročnom príjme ... na Teba, pokiaľ si nemala žiadny zdaniteľný príjem, si môže uplatniť čiastku - 5 260,61 EUR/12 x 6 mesiacov.
@dzulli1980 môžem sa prosím ťa opýtať? Ja som minulý rok 2025 bola do konca juna na MD a potom prešla na rodičák a keď som ratala vychadza mi to viac než 5tisic čiže manžel si to nevie na mňa odrátať ale mňa zaujíma že či si ja mám ísť do práce dať spraviť to ročne zúčtovanie?

Od mesiaca, na ktorého začiatku bola splnená podmienka - že ste zosobášení ... t. j. od júla do decembra 2025