icon

Neznížilo sa vyčíslenie úveru po úhrade?

16. feb 2026

14.2 žiadosť o predčasné splatenie úveru
14.2 mala odísť splátka ale bol víkend tak to malo byť v pondelok (240€) neodišla zrušila som trvalý príkaz
K 13.2 zostatok 5812€ aj 14.2
Vyčíslenie 5870€ ( plus nejakú úrok v Tom)
Dnes sms že neodišla splátka samozrejme volala som do banky tak mi kázali to uhradiť prevodom urobila som tak , ale nemalo by sa znížiť konečne vyčíslenie úveru?

anonym_36e8cb
•
16. feb 2026

@anonym_autor vycislenie ma zohladnovat stav po vsetkych beznych splatkach, podla kalendara. T.j. ak ides podla tohto, nema preco tam nastat nejaka kolizia. Zaplatis, co si mala zaplatit a vycislenie ma sediet. Podla mna.

autor
•
16. feb 2026
@anonym_36e8cb

@anonym_autor vycislenie ma zohladnovat stav po vsetkych beznych splatkach, podla kalendara. T.j. ak ides podla tohto, nema preco tam nastat nejaka kolizia. Zaplatis, co si mala zaplatit a vycislenie ma sediet. Podla mna.

@anonym_36e8cb to bolo pred splátkou ktorá neodišla

anonym_36e8cb
•
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_36e8cb to bolo pred splátkou ktorá neodišla

@anonym_autor hm... neviem, riesim to iste. Vycislenie som mala k 27.2., posledna splatka ma ist dnes - zatial neodisla - sledujem to. Ale vycislenie sa mi nemoze zmenit. Predpokladam, ze vo vycisleni zostatku ku dnu 27.2. zohladnili aj to, ze este ide posledna splatka 16.2.

anonym_36e8cb
•
16. feb 2026

Ine by bolo keby si si dala vycislenie pred beznou splatkou uveru, tam by bol zostatok urcite iny, lebo by uz nesla februarova splatka.

autor
•
16. feb 2026

@anonym_36e8cb onno to bolo teoreticky pred splátka neodišla až dnes mala odísť, a teraz zaplatím sumu ktorú mi dali aj splátku to mi nesedi