Niečo overené na získanie pasívneho príjmu
Ahojte, rada by som sa opýtala ak ste tu niekto takí kto ma pasívny príjem, ako ? Chcela by som niečo začať robiť, ale nechcem žiadne MLM, ankety a kadejaké predaje. Máte niekto niečo overené ? Ďakujem budem rada za rady a tipy.
My si doma troška privyrábame, musím teda napísať, že ako vyštudovaná marketerka som sa chcela MLM vyhnúť, no toto je troska MLM. No zmenila som názor v tom zmysle, že nie je mlm ako mlm. Dá sa ponúka šuvix a dá sa pracovať aj s niečím naozaj kvalitným. Ale teda je to iný mlm v tom, že absolútne nehľadám nikoho pod seba, maximálne odporučím, kto chce si kupi, kto nie, nie. Neriešim, nie je to náš hlavný príjem, len práca s niečím, čo máme doma radi. Každopádne, nebudem sem písať o co ide, ako píšem, nenahanam, nenútim, nepretláčam. Píšem to len preto, že ťa chcem povzbudiť, že aj mlm vie byť fajn, len treba robiť s niečím naozaj dobrým, žiadne LR, GW, či zázračné kávy a džúsiky 😬😁
@zanzilady "MLM, ankety a kadejaké predaje" nie je pasívny príjem. To je aktívny, pretože Vy niečo robíte. Pasívny znamená, že nič aktívne nerobíte, ale peniaze k Vám prúdia - z investície, z nehnuteľnosti.
Ja môžem zdieľať svoju skúsenosť z automatizovaného požičiavania peňazí súkromným osobám v zahraničí. Raz vložím, zadefinujem parametre a peniaze sa samy točia a zarábajú. Zisk buď priebežne vyberám a žijem z neho, alebo ho tiež investujem a zvýši sa pasívny príjem.
@kvetinka75 z hľadiska mkt je to pasívny príjem, nakoľko ak si ľudia objednávajú cez tvoj link, ty nemusíš robiť nič a peniaze ti chodia na účet. Aj pri tom najpasivnejsom prijme musí byť na začiatku nejaká akcia, aby mohla prísť reakcia.
Mám to podobne ako @jarka_black . Príjem z automatizovaného P2P projektu. Tiež si budujem investíciu a chodia mi dividendy.
Samozrejmosťou je aktívna práca nakoľko ešte niesom na takom pasívnom prijme, aby plne nahradil prácu. Bude aj to 😉
Hlavne nečakaj, že hneď z ničoho nič, budeš mať 2000€ mesačne iba tak. Pasívny príjem, treba aktívne vybudovať.
Najlepším zdrojom pasívneho príjmu je dediť po niekom bohatom. Všetky ostatné cesty vyžadujú tvrdo, ale ozaj tvrdo zamakať na začiatku, a ešte k tomu mať veľké šťastie (alebo veľké schopnosti).
@kvetinka75 A čo si čakala, krémeše?
Príjem z prenájmu je snáď lepšia rada? Iste, je to pasívny príjem, ale úloha sa tým len transformuje na "kde zobrať peniaze na pár bytov a ideálne nie za 30 rokov?". Na to je rada aká?

@zanzilady To ti nikto nepovie bol by hlúpy 😉