Nový internet banking VÚB - čakajúce platby
Ahojte, tie, co mate VUB, kukali ste uz novy internet banking, ktory bude od 4.12.2025?
Neviem tam najst, kde su cakajuce platby - mam totiz predznacene nejake uhrady s ucinnostou aj po tom datume, aj v polke decembra. Diky
Ja sa normálne bojím si ho stiahnuť, ale asi budem musieť.. Treba tam nanovo niečo nastavovať?
@ibrunova ja mam v telefone obe aplikacie, novu aj staru, ale ja ich nepouzivam, len k autorizacii pri nakupoch cez internet - pouzivam notebook a internet banking.
A asi kazdy druhy den chodi mail, SMS, upozornenie, ze sa od 4.12.2025 meni a bude funkcny uz len ten novy IB. Tak som sa skusala prihlasit pod novym cislom a kodom, kt. sa vygeneruje v mobilbankingu, nech vidim, ako to vlastne po novom vyzera a co kde potom najdem. Ale tie cakajuce platby tam nevidim nikde :/
Mne prišiel mail, že od 11.12 nebudem môcť posielať platby ani nič. Asi idem na to. Ak to nájdem, napíšem
Mne prišiel mail, že od 11.12 nebudem môcť posielať platby ani nič. Asi idem na to. Ak to nájdem, napíšem
@ibrunova vdaka 🙂
Ja už používam novú appku a za mňa bola stará lepšia, pri novej sa niekedy natrápim
Ja už používam novú appku a za mňa bola stará lepšia, pri novej sa niekedy natrápim
@martin_93 asi je to len sila zvyku, dufam, ze by nepustili nieco horsie ako bolo predtym 🙂
a ked sa prihlasim tym starym, tak vypise po prihlaseni toto ...
tak asi bude treba ti ta nova appka
@ibrunova
@anonym_autor Apku netreba
https://www.vub.sk/document/documents/VUB/vub-o...
prečitaj si recenzie na google play 😂 viac to dovrzat nemohli, prajem pevne nervy...
@anonym_autor mne staru app vypli uz posledného októbra,to je ako možné?
@martin_93 asi je to len sila zvyku, dufam, ze by nepustili nieco horsie ako bolo predtym 🙂
@anonym_autor * dufam, ze by nepustili nieco horsie ako bolo predtym *
😀 naozaj môžeš len dúfať, teraz hodnotenie 2,5 a predtým 4,6
https://play.google.com/store/apps/details?id=s...
🙈🙉🙊
tiež mi to píše že od 4.12. to bude obmedzené, ja používam aj appku ale aj na PC či notebooku sa prihlasujem, tak neviem nechce sa mi vôbec do toho, každý nadáva
mne stará appka už ani nejde ☹ tá nová je hrozná nič tam neviem nájsť 😢
(novu APP mam ..., lebo mne uz nesla stara od toho 31,10)
Nam sa cez staru neda platit od 13.11. Nam prislo ze to nepojde a som v novej zvykam si ti co pisete od 4.12 nova dufam ze nie zase uz tretia 🙈 a cakajuce platby jed pojdete cez nastavenia platby a uoznam platieb tam su ak zrealizovane aj cakajuce ak niekto to hlada ja som uz nasla tiez som hladala
Ja používam internet banking len na počítači, a ten nový, no hrôza. Veľa vecí sa tam nedá nájsť, išla so preto do VUB aby mi to tam ukázali kde to je a predstavte si že ani ten pán (zamestnanec) to nenašiel a sám povedal, že tento nový int.banking je niečo strašné. A keď som tam bola, tak všetci klienti čo boli predomňou riešili tento nový internet banking.😨
tak uz teraz sa bojim, ako budem fungovat v decembri s novym systemom :D

Ja sa normálne bojím si ho stiahnuť, ale asi budem musieť.. Treba tam nanovo niečo nastavovať?