Nový internet banking VÚB - čakajúce platby
Ahojte, tie, co mate VUB, kukali ste uz novy internet banking, ktory bude od 4.12.2025?
Neviem tam najst, kde su cakajuce platby - mam totiz predznacene nejake uhrady s ucinnostou aj po tom datume, aj v polke decembra. Diky
@anonym_autor presne aj ja vcera .vcera som si nanovo aktivovala novu apku .prvy krat som ju aktivovala ked som bola v banke a prehovorila ma na to pracocnicka .na nervy som z tej apky bola ,tak som zacala.znkvu pouzovat staru .a vcera ,ze uz musim ,lebo sluzby starej budu postupne vypinat .
A prva vec co mi vadi ,je ta neprehladnost a nevidim cakajuce platby
@anonym_autor Tak ja už kvôli tejto novej appke odvčera premýšľam nad zmenou banky. Je to pre mňa absolútne neprehľadné. Veľa ľudí na novú appku nadáva, ale údajne za to nemôže ani VÚB. Vraj to dostali príkazom od Intesa Saopaolo, ktorí vlastnia aj VÚB, pretože rovnaká appka sa už používa aj v ich ďalších dcérskych bankách. To znamená, že vrátenie starej appky už nehrozí.
Ja ho pouzivam, je otrasny. Strasne neprehladny, stary bol ovela lepsi. To uz radsej mobile banking
chýba mi tam "rýchly zostatok" otvoril som apku , klikol a videl
Ja sa normálne bojím si ho stiahnuť, ale asi budem musieť.. Treba tam nanovo niečo nastavovať?
@ibrunova
@ibrunova
Nova app v inernet banking aj mobil banking sú veĺmi zložité a neprehladne. Predtým, keď sa inovovali vub app rychlo som si zvykla ale teraz veĺa vecí sa tam nedá nájsť . Ten kto to vymyslel je ďaleko od reality. Minule som hladala heslo ku kreditke a do dnes to neviem. Aj platby sú komlpikované....
@ibrunova
@ibrunova
Nova app v inernet banking aj mobil banking sú veĺmi zložité a neprehladne. Predtým, keď sa inovovali vub app rychlo som si zvykla ale teraz veĺa vecí sa tam nedá nájsť . Ten kto to vymyslel je ďaleko od reality. Minule som hladala heslo ku kreditke a do dnes to neviem. Aj platby sú komlpikované....
@anonym_2f2236 Heslo ku karte je rodné číslo
@anonym_c343d6 no u mňa veru nie
@anonym_autor ahoj platby klik a zoznam platieb....a tam sú čakajúce.....
ja som dnes volala na kontakt, vyzerá, že viac vecí tam nie je. Ja som mala napríklad nastavené sms o pohyboch tak, aby mi v noci necinkali. A to sa tam nedá nastaviť. Alebo nevidím všetky svoje platby, iba zaúčtované, ráno som platila v obchode a v platbách mi ju neukazuje.
Uz pouzivam iba novi appku a snazim sa s nou skamaratit. No je to boj 🙂
ja som dnes volala na kontakt, vyzerá, že viac vecí tam nie je. Ja som mala napríklad nastavené sms o pohyboch tak, aby mi v noci necinkali. A to sa tam nedá nastaviť. Alebo nevidím všetky svoje platby, iba zaúčtované, ráno som platila v obchode a v platbách mi ju neukazuje.
@ibrunova presne toto aj mne chyba-nastavenie sms....
Nepoužívam aplikáciu,prihlasujem sa cez internet.
Ze vraj to povolili zákazníkom,co nikdy ich aplikaciu nepouzili
@martin_93 asi je to len sila zvyku, dufam, ze by nepustili nieco horsie ako bolo predtym 🙂
@anonym_autor je to v zozname platieb. Ked sa ti rozroluje menu a v ramci platieb je v menu Zoznam platieb
@anonym_c343d6 heslom ku karte byva vseobecne odporucane rodne priezvisko matky. Malokto ma nieco ine. Je to odporucanie v kazdej banke
@anonym_c343d6 heslom ku karte byva vseobecne odporucane rodne priezvisko matky. Malokto ma nieco ine. Je to odporucanie v kazdej banke
@stanislavicenka Tak to bolo pri starých kartách, dalo sa vybrať rodné priezvisko matky, moje prvé auto a pod. Pri novej som automaticky dostala ako heslo rodné číslo.
@anonym_autor je to v zozname platieb. Ked sa ti rozroluje menu a v ramci platieb je v menu Zoznam platieb
@stanislavicenka napr. takto mam este naplanovane v starom 3 transakcie na datumy pred spustenie noveho IB, ale v novom ich neukazuje ani tam v Zozname platieb
@stanislavicenka napr. takto mam este naplanovane v starom 3 transakcie na datumy pred spustenie noveho IB, ale v novom ich neukazuje ani tam v Zozname platieb
@anonym_autor Platby prebehnú v starom. V novom ich preto nevidíš. V inej diskusii tu už písali, že sa nepreklopili do nového ani platobní partneri a treba ich zadať znova.
@anonym_autor Platby prebehnú v starom. V novom ich preto nevidíš. V inej diskusii tu už písali, že sa nepreklopili do nového ani platobní partneri a treba ich zadať znova.
@patka06 nie je potrebné zadávať znovu, stači volať kontak linku a zadať si volbu č.3, kde stačí povedať,že sa tí nedotiahli platobní partneri a oni to doriešia
@anonym_c343d6 heslo ku karte najdeš karty- moje karty - v pravo dole oranžovy krúžok- nastavenia a limity a po rozkliknutí tretie od spodu maš heslo ku karte a kliknes na tri bodky a daš zobraziť🙂
@anonym_c343d6 heslo ku karte najdeš karty- moje karty - v pravo dole oranžovy krúžok- nastavenia a limity a po rozkliknutí tretie od spodu maš heslo ku karte a kliknes na tri bodky a daš zobraziť🙂
@kvevka a este doplním že po zadaní PIN kodu, ktorým sa prihlasuješ do appky sa ti zobrazí heslo ku karte

Takže ja som šla podľa návodu v internet bankingu, mám už nové údaje, teraz sa mi dá prihlásiť aj starými aj novými údajmi, je to ok?