Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
@evittam mozem mat na teba otazku? nevyznam sa v tom, tak mozno ti to pride hlupe... manzelovi bol vyplateny preplatok z dane, celkom pekna suma, to je kvoli dcere, ze is mohol uplatnit danovu ulavu? lebo na mna si uplatnuje, ale to je tusim nejakych cca 20 Eur mesacne...
@snehulienka82 Nie, presne opacne-na teba si uplatnil NCZD na manželku. A na dceru dostaval mesacny bonus 21.41Eur.
@evittam rozumiem. dakujem pekne za vysvetlenie.
@milacik1986 Lenže sa pýtate dookola to isté, aj keď tu bolo už sto krát spomenuté, že niekomu vyplatili už na začiatku a niekomu vyplatia ku koncu termínu, to jest do 13.mája. A nezáleží to ani od abecedy, ani od miesta bydliska, ani od ničoho...Tak čomu na tom nerozumiete?
Ahojte vidim ze sa v daniach vyznate neviete mi ppradit prisla mi suma z financneho riaditelstva co predpokladam je danovi urad mne uz dan vratili vo vyplate takze prrdppkladam ze je to muzov preplatok ale suma mi nesedi na papieroch ma inu nizsiu sumu ako mu prisla
Ahojte baby, DB a preplatok posielaju spolu v rovnkay cas? Cca pred 2 tyzdnami mi prisiel danovy donus na deti a preplatok este nie.... Teraz neviem ci cakat alebo tam volat kde nastal problem.... Dakujem
My sme dostali aj danovy bonus aj preplatok spolu
Neviem ako je to s s DB ale mne par rokov dozadu vyplacali aj zamestnanecku premiu a prislo to na ucet kazde zvlast. Tento rok zatial nic, aspon teda v PD no podla info priamo z DU posledny termin je 10.5.
Prosim vas je mozne ze v piatok mi boli poslane peniaze a este ani dneska nemam na ucte? Dakujem
Tak ja uz neviem.
Zdravím keď vravíte že 13.5 je posledný termín to je v nedeľu tým pádom by to malo piatok 11.5 prísť aj sekom ?

@milacik1986 A myslis,ze Hanke pomoze, ze Janka uz dostala?😉