Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
A dakujem
Môžem sa opýtať niekto okres Topoľčany daňové ale na adresu už dostal?
Ja som KE a este stale nic 🙂
Mi sme už vo štvrtok dostali preplatok mame Slovensku sporiteľňu
@sebastian2009 Typ banky nikoho nezaujíma lebo s tym kedy nabehnú peniaze od finančnej spravy to nic nema
@evittam ta niektorý sa pita ju že akú banku mate tak som rovno napísala
@sebastian2009 Este raz-citaj pomaly. Banka nikoho nezaujíma. Typ banky nema nic spoločné s tym kedy vyplatia preplatky z finančnej správy.
Muž dnes volal na daňové (okres Ga) lebo dokladal jeden papier tak či ho dostali a mu povedala že ho má už spravené a že 2.5. mu už aj peniažky prídu. Tak to ako potom posielajú keď ho má už od minulého štvrtku spravené ale že peniaze mu prídu 2.5. ?
@evittam ja som napísala bo sú typy ľudí že sa spitaju či poslali šekom alebo na účet ta som rovná napísala ta čo to treba riešiť.
@sebastian2009 Ale ty si stále nepochopila že toto je bezpredmetna informacia.😁😉
@kaja30 všetko to záleží len na pracovníčke, daňové priznanie môže mať spracované, ale peniaze pošle vtedy, kedy ona chce, napr. ako jej idú priznania za radom, tak posiela, píšem Ti z mojej praxe, samozrejme termíny nepustia, do 10.5. musí byť všetko vrátené, ak nechýbajú nejaké doklady.
Prosím vás niekto z okolia Popradu už dostal vyplatene z DU
Ja som z KE este stale nemam
SC a okolie uz niekto dostal? My stale nic
Ahojte.Galanta uz posiela.
To sa tesim ... peniazky by sa mi uz hodili, tak hadam nabehnu 🙂
Poprad dnes sme dostali na účet
Niekto z KE uz ma? 🙂
Tak včera bol manžel na pošte že či tam nemá šek keďže na našej pošte je totálny bordel pre nedostatok poštárov, každú chvílu roznáša niekto iný a buď poštu neprinesú alebo ju hodia inde ... A poštárka na pošte sa ho opýtala ako prvé že koľko by mal dostať ! To akože k čomu jej bolo ?!! To mi príde ako keby vydávali podľa toho koľko príde alebo nechápem k čomu jej bolo koľko má dostať. Na daňovom mu povedali že peniaze by mal už mať ale že to závisí od pošty a tá naša pošta ich tam vraj ešte nemá.
@evittam som mu to tiež vravela že sa mal opytat na co jej to je. Ze isla za daku koleginu a ked sa vratila povedala ze to tam ešte nemá. Ale na daňovom mu povedali že by to tam mal už mať. Nám to prišlo akoby dávali podľa sumy koľko príde keď ju zaujímala suma ... Som zvedavá dnes teda. Lebo bratovu marodku nosila poštárka pri sebe 2 dni ! Totálny bordel na tej pošte

Ahojte baby.Dnes prisli korunky na ucet,okolie Povazska Bystrica.