icon

Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?

laskamoja123
13. mar 2014

Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?

nufnufnufik
23. apr 2019

Ahojte baby.Dnes prisli korunky na ucet,okolie Povazska Bystrica.

nufnufnufik
23. apr 2019

A dakujem

semancikova
23. apr 2019

Môžem sa opýtať niekto okres Topoľčany daňové ale na adresu už dostal?

anicka1982
23. apr 2019

Ja som KE a este stale nic 🙂

kaja30
Autor odpoveď zmazal
sebastian2009
23. apr 2019

Mi sme už vo štvrtok dostali preplatok mame Slovensku sporiteľňu

evittam
23. apr 2019

@sebastian2009 Typ banky nikoho nezaujíma lebo s tym kedy nabehnú peniaze od finančnej spravy to nic nema

sebastian2009
23. apr 2019

@evittam ta niektorý sa pita ju že akú banku mate tak som rovno napísala

evittam
23. apr 2019

@sebastian2009 Este raz-citaj pomaly. Banka nikoho nezaujíma. Typ banky nema nic spoločné s tym kedy vyplatia preplatky z finančnej správy.

kaja30
25. apr 2019

Muž dnes volal na daňové (okres Ga) lebo dokladal jeden papier tak či ho dostali a mu povedala že ho má už spravené a že 2.5. mu už aj peniažky prídu. Tak to ako potom posielajú keď ho má už od minulého štvrtku spravené ale že peniaze mu prídu 2.5. ?

evittam
25. apr 2019

@kaja30 Ved pošlú v termíne. Aky mas problém?

sebastian2009
25. apr 2019

@evittam ja som napísala bo sú typy ľudí že sa spitaju či poslali šekom alebo na účet ta som rovná napísala ta čo to treba riešiť.

evittam
25. apr 2019

@sebastian2009 Ale ty si stále nepochopila že toto je bezpredmetna informacia.😁😉

kaja30
25. apr 2019

@evittam kde vidíš v mojom príspevku že píšem o probléme ? Otázka bola ako to potom posielajú.

evittam
25. apr 2019

@kaja30 No tak aby to poslali do riadneho termínu, ktory je dany.

kaja30
25. apr 2019

@evittam ja som narážala na to , že ak mu povedala už minulý týžden vo štvrtok že ho má hotové, že prečo mu peniaze prídu až 2.5. Teda po 2 týždňoch ... Že ako to teda robia , lebo tu očividne niekto vie ako to funguje

evittam
25. apr 2019

@kaja30 Tu nezáleží na tom ze to ma ona hotove ale kedy pusti peniaze financna správa. Ona moze dat príkaz na uhradu aj dnes ale splatnosť daju ked sa rozhodnú. Podla coho fakt netuším. Len to musia stihnúť do termínu ak je všetko v poriadku.

kaja30
25. apr 2019

@evittam jaj tak . Oki ďakujem za vysvetlenie 😉

vams
25. apr 2019

@kaja30 všetko to záleží len na pracovníčke, daňové priznanie môže mať spracované, ale peniaze pošle vtedy, kedy ona chce, napr. ako jej idú priznania za radom, tak posiela, píšem Ti z mojej praxe, samozrejme termíny nepustia, do 10.5. musí byť všetko vrátené, ak nechýbajú nejaké doklady.

kaja30
25. apr 2019

@vams ona mu rovno povedala že 2.5. by mu mali už aj peniažky prísť. Preto som chcela vedieť ako to robia keď už štvrtok mu povedala že mu práve robí daňové a mal doložiť 1 papier čo hneď v ten den aj doložil. Ale tak už to hore písala evittam ako to je 😉

spiegelhalter
29. apr 2019

Prosím vás niekto z okolia Popradu už dostal vyplatene z DU

anicka1982
29. apr 2019

Ja som z KE este stale nemam

usmiatamima1987
29. apr 2019

SC a okolie uz niekto dostal? My stale nic

aminka86
30. apr 2019

Ahojte.Galanta uz posiela.

anicka1982
30. apr 2019

To sa tesim ... peniazky by sa mi uz hodili, tak hadam nabehnu 🙂

spiegelhalter
30. apr 2019

Poprad dnes sme dostali na účet

anicka1982
2. máj 2019

Niekto z KE uz ma? 🙂

kaja30
3. máj 2019

Tak včera bol manžel na pošte že či tam nemá šek keďže na našej pošte je totálny bordel pre nedostatok poštárov, každú chvílu roznáša niekto iný a buď poštu neprinesú alebo ju hodia inde ... A poštárka na pošte sa ho opýtala ako prvé že koľko by mal dostať ! To akože k čomu jej bolo ?!! To mi príde ako keby vydávali podľa toho koľko príde alebo nechápem k čomu jej bolo koľko má dostať. Na daňovom mu povedali že peniaze by mal už mať ale že to závisí od pošty a tá naša pošta ich tam vraj ešte nemá.

evittam
3. máj 2019

@kaja30 No k ničomu a mal to povedat dotyčnej.

kaja30
3. máj 2019

@evittam som mu to tiež vravela že sa mal opytat na co jej to je. Ze isla za daku koleginu a ked sa vratila povedala ze to tam ešte nemá. Ale na daňovom mu povedali že by to tam mal už mať. Nám to prišlo akoby dávali podľa sumy koľko príde keď ju zaujímala suma ... Som zvedavá dnes teda. Lebo bratovu marodku nosila poštárka pri sebe 2 dni ! Totálny bordel na tej pošte