Odklad splátok hypotéky na pol roka. Je to možné?
Ahojte myslíte že mi môže banka (unicredit) schváliť odklad splátok napr na pol roka z dôvodu že po rodicaku prídem o zamestnanie? Ešte k tomu mi nyvasili splátky o 5p eur kvôli vyšším úrokom. Ja by som si za ten pol rok nasetrila pár stovák a potom to vložila ako jednorazovú splátku. Tým pádom nebudem splácať toľko úrokov, nie? Ci žijem v omyle?
2 roky budeš ale svietiť v uverovom registri
Pokial mi je zname, odklad splatok znamena odklad splacania istiny... uroky budes musiet platit stale. K tomu ti to pekne posramoti bonitu, take potom asi budu problemy s refinancom a dalsimi uvermi... Ak je to len troska mozne, nerob to.
Asi dostanes nejake odstupne ked ta prepustaju, mozno zober hocaku pracu, len aby si mala prijem a pokracovala... navysenie 5 eur je nic, tu ludom chodia navysenia o 10tky az stovky eur...
Každý odklad splátok ide na úkor buď vyššej splatky po opätovnom začatí splácania alebo natiahnu čas splácania.V tom,čo chces urobiť ty chyba akákoľvek logika
@zic navýšenie mam. O 50 eur.... 5 eur by som neriešila.. Preklep v texte sa spravil
kedy Vám končí rodičák? dala by som dieťa skôr do škôlky a hľadala si inú prácu ešte počas rodičáku
@janka_266 to je dobrý nápad, tiež chodím do roboty ale nemusím platiť jasle striedam sa s manželom.
@gabriela2952 tak ak sa bojí autorka o financie až po rodičáku, tak posledný 1/2 rok rodičáku má ideálny čas na hľadanie práce a dieťa si zatiaľ zvykne v škôlke
K tej navyšenej splatke môžete požiadať na úrade práce o príspevok od štátu vo vašom prípade to bude cca 30-35€ nieje to veľa ale pomôže. A čo sa týka toho odkladu splátok to by som riešil ako úplne poslednú možnosť síce Vám ho schvália ale ako bonus dostanete po skončení fixácie vyššiu úrokovú sadzbu a budete svietiť v úverovom registri a pokiaľ nemáte rezervu a pokazí sa Vám napr. chladnička na splátky môžete zabudnúť. Ak máte možnosť požičajte si od rodiny alebo priateľov. Pokial budete potrebovať poradiť kľudne mi zavolajte na 0915286693

najspolahlivejsiu odpoved najdes priamo v banke.. myslim ze kazde splacanie uveru je chranene zakonnou lehotou neschopnosti 6 mesiacov platit uver, kvoli udalostiam, ktorym moze clovek celit. strata zamestnania atd.. .chod do banky a poziadaj o odklad splatok , treba pocitaj aj s tym, ze potom ich navysia