icon

Odmena za odporučenie účtu v Tatra banke

19. nov 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať ci existuje nejaké odporúčanie na založenie uctu v Tatrabanke?...akoze niekoho odporučím a on si otvorí účet v tatra a ja dostanem nejaku odmenu za odporúčanie. Ďakujem, dufam, ze ste ma pochopili 😊

Napríklad mama má ucet v tatrabanke a dcéra si chce otvorit študentský tak či mamina ma moze odporučiť a pride jej nejaká odmena?

anonym_4c0889
19. nov 2025

neexistuje

anonym_2aea99
19. nov 2025

@anonym_autor 365ka take ma tatra neviem

autor
19. nov 2025

Ďakujem, tiež sa mi zdá, že neexistuje 😅

snowulienka
19. nov 2025

Áno existuje. Kampane má každá banka, aj keď v niečom sa odlišujú.
Tatra ťa momentálne odmení v prípade, že si študentka/ žiačka do 26. roku života. Majú to iba na študentské účty- logicky, lebo väčšinou si ho tam už ľudia nechajú, ale následne platia - od 27. roku. Predpokladám, že chodíš ešte do školy...to znamená, že na to obdobie odporúčam otvoriť si tam študentský účet, lebo zaňho získaš prachy. Otvor si to čím skôr, je to len do 23.11.2025

https://www.tatrabanka.sk/tatraacademy/kamos-od...

S týmto linkom môžeš získať 40 eur, ak ti nefunguje môžeš mi napísať : domcaturocziova@gmail.com

Ak mamina nie je podnikateľka Tatra b. neodporúčam, pretože má najvyššie poplatky za vedenie účtu- 3,5- do 26. r.- ak nie si študentkou a mamina 7 eur, keďže je nad 26 r. Celkovo je Tatrabanka banka pre podnikateľov. A čo sa týka mamky, ak platí poplatky a nechce pošlem Ti kód aj do 365 banky, v podstate ho môžeš využiť aj ty. Získate obe 15 eur, ak do 30 dní zaplatíte aspoň raz kartou a ak si nastavíte peniaze s5, tak za nákup 20 a viac eur 3 eurá späť- až do výšky 30 eur + zľavy do obchodov, na uber, na palivá na benzínkach Shell. Ale pozor- iba do konca roka.

Kód:
dominika290416

ekira1
20. nov 2025

@snowulienka veď stačí využívať produkty a účet v TB je zadarmo. Je to odstupňované ako i výška zľavy.

snowulienka
20. nov 2025
@ekira1

@snowulienka veď stačí využívať produkty a účet v TB je zadarmo. Je to odstupňované ako i výška zľavy.

@ekira1 Bežní ľudia o tom určite vedia... A teda už keď píšete, že je zadarmo, ak by to aj bežný človek vedel, koľkí z nich tam majú ďalšie 3 produkty, aby mali vedenie zadarmo ?! Nepoznám ani jedného, to neznamená, že nie sú, ale štatisticky je to naozaj nízke číslo. To sú všetko ľudia, ktorí platia za ten účet dosť vysoké poplatky, zatiaľ čo ČSOB a 365-ka majú účty NAVŹDY & BEZ PODMIENOK zadarmo 🙂

ekira1
20. nov 2025
@snowulienka

@ekira1 Bežní ľudia o tom určite vedia... A teda už keď píšete, že je zadarmo, ak by to aj bežný človek vedel, koľkí z nich tam majú ďalšie 3 produkty, aby mali vedenie zadarmo ?! Nepoznám ani jedného, to neznamená, že nie sú, ale štatisticky je to naozaj nízke číslo. To sú všetko ľudia, ktorí platia za ten účet dosť vysoké poplatky, zatiaľ čo ČSOB a 365-ka majú účty NAVŹDY & BEZ PODMIENOK zadarmo 🙂

@snowulienka píšeš, že je pre podnikateľov, no nie je. I bežní ľudia môžu mať účet zadarmo. Tých možností je tuším 14, nájsť tri ktoré využijem nie je také nemožné. Alebo 2 a za účet je 3€, alebo 1 a za účet je 5€.. možnosti sú snáď už v každej banke, aby bolo vedenie účtu zadarmo.

snowulienka
20. nov 2025
@ekira1

@snowulienka píšeš, že je pre podnikateľov, no nie je. I bežní ľudia môžu mať účet zadarmo. Tých možností je tuším 14, nájsť tri ktoré využijem nie je také nemožné. Alebo 2 a za účet je 3€, alebo 1 a za účet je 5€.. možnosti sú snáď už v každej banke, aby bolo vedenie účtu zadarmo.

@ekira1 No vidíte, takže ste si sama odpovedali... "nie je také nemožné", ale aj tak platia. Na čo, keď inde nemusia :D ?

+
"TB je prémiovejšia banka, cieli na ľudí, ktorí:

chcú vysokú kvalitu služieb,

používajú digitálne riešenia,

majú stabilný príjem,

často investujú alebo podnikajú. "

Motto Tatrabanky: „klient, ktorý rozhoduje o našom úspechu“

Ešte stále tvrdíte, že nie je pre podnikateľov ? Ak áno, tak je zbytočné to naďalej rozoberať.

ekira1
20. nov 2025

@snowulienka nie som podnikateľ a mám tam účet snáď skoro 30 rokov. A áno, mám účet kvôli kvalite služieb a nepamätám, kedy som naposledy platila za účet. A tiež si myslím, že je zbytočné sa baviť, účet zadarmo je dostupný pre každého.