Odporúčaná poisťovňa pre PZP na prvé auto
Chystám sa kúpiť prvé auto, v akej poisťovni mi odporúčate PZP na auto. Ďakujem
@anonym_autor pre teba ako majiteľa je dôležitejšie havarijné poistenie, samozrejme treba aj PZP. Odporúčam Allianz, Generalli
A chces si kupit nove auto? Lebo ak nejake starsie ojazdene, havarijne by som nedavala
@luliu
Ono existuju rozne porovnavace na internete. Staci zadat nejake udaje o tebe ako majitelovi s o aute, a ukaze ti vsetky moznosti
Allianz
Alianz
A chces si kupit nove auto? Lebo ak nejake starsie ojazdene, havarijne by som nedavala
@luliu
Ono existuju rozne porovnavace na internete. Staci zadat nejake udaje o tebe ako majitelovi s o aute, a ukaze ti vsetky moznosti
@klarissa25 havarijne poistky isli hore, to je pravda, len sa zmenila aj legislatíva, keď ti vystrelia airbagy, pripadne je narušená karoséria, už si nevieš dat opravit lacno auto u Ferka v Dolnej Hričovej, ale musis navstivit autorizovaný servis, aby sa vozidlo mohlo vratit legalne do premávky a je to pekne drahe.
nezaleží na tom či je prvé alebo tretie. Každá poisťovňa má iný rozsah poistenia, napr. či zahrňuje stret so zverou, prasknuté čelné sklo atď.

@anonym_autor pre teba ako majiteľa je dôležitejšie havarijné poistenie, samozrejme treba aj PZP. Odporúčam Allianz, Generalli