icon

Odporúčanie poistenia pre deti

15. júl 2025

Ahoj, akú poistku pre deti odporúčate ? Dakujem

sweet20
15. júl 2025

@anonym_autor kazdy den rovnaka tema a kazdy den odpovedame to iste... trosku poscrolluj a najdes

sweet20
Odpoveď bola odstránená
megyjoel
Odpoveď bola odstránená
bubka23
Odpoveď bola odstránená
natalka81
15. júl 2025

@anonym_autor takú ktorá vyhovuje vašim deťom aj vašej rodine. Záleží od veku detí, zdravotného stavu, úrazy ci choroby atď atď atď

sweet20
16. júl 2025

Nechapem preco mi vymazali komentar:

"ale dnes som robila pre klientku pre deti metlife... neviem ako ti to pomoze, kedze kazdy ma sumy aj pripoistenia ine"..

Kazdy den u niekto predava sluzby, nikde som nenapisala, ze mi napiste atd... a takych ludi nebudu mazat, ked ja odpoviem, ze neviem naco jej bude, ze detom odporucam metlife.. tak ma uz zmazu, pricom odpovedam autorke na otazku 🙈😀😀

natalka81
16. júl 2025
@sweet20

Nechapem preco mi vymazali komentar:

"ale dnes som robila pre klientku pre deti metlife... neviem ako ti to pomoze, kedze kazdy ma sumy aj pripoistenia ine"..

Kazdy den u niekto predava sluzby, nikde som nenapisala, ze mi napiste atd... a takych ludi nebudu mazat, ked ja odpoviem, ze neviem naco jej bude, ze detom odporucam metlife.. tak ma uz zmazu, pricom odpovedam autorke na otazku 🙈😀😀

@sweet20 to som si aj ja mohla urobiť reklamu, ja som tiež dnes robila detské poistenie 🤪

sweet20
16. júl 2025
@natalka81

@sweet20 to som si aj ja mohla urobiť reklamu, ja som tiež dnes robila detské poistenie 🤪

@natalka81 ale ja som si reklamu nerobila, pytala sa na poistovnu napisalasom, ze som robila metlife, aj tak neviem ako by jej to pomohlo ked vies dobre, ze kazdemu vychadza nieco ine a ine sumy

ihnatovalucka
Odpoveď bola odstránená
megyjoel
Odpoveď bola odstránená