Odporúčanie poistenia pre deti
Ahoj, akú poistku pre deti odporúčate ? Dakujem
@anonym_autor takú ktorá vyhovuje vašim deťom aj vašej rodine. Záleží od veku detí, zdravotného stavu, úrazy ci choroby atď atď atď
Nechapem preco mi vymazali komentar:
"ale dnes som robila pre klientku pre deti metlife... neviem ako ti to pomoze, kedze kazdy ma sumy aj pripoistenia ine"..
Kazdy den u niekto predava sluzby, nikde som nenapisala, ze mi napiste atd... a takych ludi nebudu mazat, ked ja odpoviem, ze neviem naco jej bude, ze detom odporucam metlife.. tak ma uz zmazu, pricom odpovedam autorke na otazku 🙈😀😀
Nechapem preco mi vymazali komentar:
"ale dnes som robila pre klientku pre deti metlife... neviem ako ti to pomoze, kedze kazdy ma sumy aj pripoistenia ine"..
Kazdy den u niekto predava sluzby, nikde som nenapisala, ze mi napiste atd... a takych ludi nebudu mazat, ked ja odpoviem, ze neviem naco jej bude, ze detom odporucam metlife.. tak ma uz zmazu, pricom odpovedam autorke na otazku 🙈😀😀
@sweet20 to som si aj ja mohla urobiť reklamu, ja som tiež dnes robila detské poistenie 🤪

@anonym_autor kazdy den rovnaka tema a kazdy den odpovedame to iste... trosku poscrolluj a najdes