icon

Osobné skúsenosti s účtom v 365 banke

monik1505
19. feb 2025

Dobry den, chcela by som si zalozit jeden ucet. Cisto len na nakupy cez zahranicne stranky...napr: temu, trendyol, shein a pod...aby som uchranila svoj pred podvodmi.
Celkom sa mi pozdava 365tka...ma niekto z vas prosim osobnu skusenost?
Dakujem 😉

sandra632
19. feb 2025

Dobrý deň, ja som mala skúsenosť veľmi zlú, keď raz mali hackerský útok a chcela som zaplatiť nákup a bohužiaľ som odišla bez neho. Prístup k peniazom sa mi obnovil po pár dňoch. Ja mám na také drobné nákupy cez Temu atď Revolut tam si viete zakaždým vytvoriť a zaplatiť jednorazovou kartou, kde by nemalo hroziť, že Vám účet niekto hackne.

andreasko
19. feb 2025

@monik1505 ja mam a som velmi spokojna

kaja0210
19. feb 2025

Mám 5 rokov a aj výplata mi tam chodí. Žiadny problém. Jediné čo mi vadí, že zo sporenia si môžeš kedykoľvek previesť peniaze. Preto šetrim inde, kde sa tých peňazí nedotknem.

veverkaa2
19. feb 2025

@monik1505 posledné 2 mesiace ja neviem čo sa deje z 365 bankou. Samé výpadky, poruchy, nefunguje platby, nefungovalo niekedy posielanie platieb ani prijímanie platieb. Stalo sa aj, že platbu / trvalý príkaz stiahlo/ zuctovalo 2 x. Stalo sa aj to, že som platila na Bistro.sk peniaze mi stiahlo z účtu 2 x no Bistro.sk platbu neevidoval, 2 x mi objednávku zrušili. Predtým neboli výrazne problémy z 365 bankou no v poslednej dobe neviem čo sa s nimi deje

monik1505
autor
19. feb 2025

@sandra632 dakujem za upozornenie...skor chcem ale ucet vyuzivat len na prevedenie malych sum na konkretny ucel platby...vzdy teda previest len platbu na konkretny nakup.

personality
19. feb 2025

Hrozná banka, poslala som si tento mesiac 2 platby a zablokovali mi účet úplne, že podozrenie na podvod. A teraz musím ísť do banky.

veverkaa2
19. feb 2025

@personality Takáto prišla notifikácia: Technický problém banky príjemcu. Prosím, zadajte platbu ako štandardnú alebo vyskúšajte neskôr ako okamžitú platbu.
Platba nešla uhradiť ani opakovane. Neviem aký majú problém, na mail ani neodpovedali

personality
19. feb 2025

@veverkaa2 ja som mala správne všetko ale dovolila som si poslať väčšiu sumu

zic
20. feb 2025

Inac a nechces to riesit inac? Zalezi, kde mas ucet, ale banky maju vacsinou rozne moznosti (Tatra ma virtualnu jednorazovu kreditku pre konkretny nakup, mbank ma ekartu, kde si dobijes len sumu ktoru potrebujes a inac je tam 0... verim, ze ine banky mozu mat podobne produkty a nemusis riesit dalsi ucet)...
Inac bol vpohode ten zadarmo... mal som ho od zaciatku a zrusil az teraz (lebo ho nepotrebujem)... ale nic extra ani ziadne problemy...

matusformanek
20. feb 2025

@monik1505 na tento účel je skvelý Revolut. Navyše ho využijete aj pri platbach v zahraniči. ma skvely kurz pri prevode zahraničnej meny. skuste popozerať, vygooglit

veverkaa2
20. feb 2025

@matusformanek má Revolut nejaké poplatky?

fany2612
20. feb 2025

@monik1505 ja mam v mBank, tam si na eKartu vzdy presuniem tolko, co idem prave platit. A mozes opakovane, alebo si vytvorit zdarma aj viac eKariet. Za mns je toto super, tiez to vyuzivam na taketo online platby. Ucet je bez poplatkov.

maranco
21. feb 2025

@veverkaa2 za bežné používanie nie, máš tam jednorázovú aj virtuálne karty

matusformanek
21. feb 2025

@veverkaa2 žiadne...nič..nula. Pri tom najlacnejšom plane. Vyššie už niečo stoja.
ak chcete fyzicku kartu (napr na vyber z bankomatu ktorejkolvek banky do 200e mesačne) tak sa plati asi 6,99e jednorazovo.

leksisa
26. mar 2025

Moj promo kod v 365 je alexandra258416 - jeho zadanim ziskate 15 eur

monik1505
autor
26. mar 2025

@leksisa dakujem, pouzijem 😉