Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
a čo znamená, keď budem napr. zapísaná v obchodnom vestníku, ale od centra mi príde, že ma nezastúpi? teda list bude negatívny?
@shelilah najprv ti musí prísť list z cpp, či ťa budú zastupovať, ak budú posielajú až potom ten návrh na súd, nemôžeš byť v obchodnom vestniku, pokiaľ cpp nepodá návrh..to by si si ho musela sama podať..ak nebudú tak si ho zrejeme môžeš podať s tým, že tých 500€ budeš musieť zaplatiť asi hneď...v podstate ide o to, že aj mne ,keď to schválili tých 500€ dali za mňa oni, ale ja im ich musím vrátiť v splátkach, tam je skôr ten bonus,že nepotrebuje človek platiť právnikov, ale rieši to cpp
Mam to, konecne. Dnes ma kontaktoval správca, ze vcera to sud odklepol, a vo vestníku to bude za par dni. Dočkala som sa takmer po 3 mesiacoch celeho procesu. Odľahlo mi🙂
tinkasp ja to nechapem mne sa spravca este neozval nemam ju volat?v obchodnom vestniku som uz od17.juna tiez cakam kedy sa mi ozve dakujem za odpoved🙂
taak dnes nam konecne doslo vyjadrenie z cpp ze nas budu zastupovat , navrh ide na sud a verim ze to dobre dopadne a bude koniec vsetkemu trapeniu.
tak sa opýtam ešte, viete niekto ako je to dalej ak vas oddlžia, musim kontaktovať veritelov,?
@maminenka12 veriteľov bude kontaktovat spravca, ja mam poslat uznesenie exekutorovi, drazobmej spolocnosti a banke, ale spravca bam presne povie aky je dalsi postup
Tak dnes som bola v CPP podat ziadost. pani bola uplne mila pomohla mi vypisat formulare a hned sme aj podpisali dohodu o splatkach tych 500eur. tak teraz uz len dufam,ze mi to schvalia a podaju na sud
mam podane, povedali mi v cpp, ze to cele potrva 3-4 mesiace, ze makaju, ale nestihaju. cize do 30 dni sa mi vyjadria, ale ze potom kedy poslu na sud nevedia povedat.
@mawka ale podla zakona to musi CPP stihnut do 30 dni od podania ,alebo sa mylim ?
@janka456janka @janka456janka to ano, to je lehota u CPP. ale vyjadrili sa mi, ze neda sa urcit, kedy potom poslu navrh na sud. ci o mesiac, dva. a tak ze mam ratat od podania papierov do CPP po vyjadrenie sudu 3-4 mesiace. Bola som v BA, tam toho maju vazne strasne moc. lebo spaduju aj BA kraj aj TT kraj. Sak to je inak dobra hovadina. Lebo potoom naozaj maju toho vela a nestihaju. a kedze neriesia len bankroty, aj ine situacie, tak potom este tie 3 mesiace budu aj dobra lehota.. akurat ma nastvalo to, ze co sa deje na sue v TT, lebo stale bola nula.. no ze vracaju kvoli technickym chybam a aj zamietaju. tak mam z toho pekne stiahnutu prdel, este nakoniec budem rada, ked niekedy v zime sa vsetko doriesi.. ach jo, dievcata... co vam budem hovorit
a stale svieti nula... ostatne sudy uz ficia poriadne, konkurzy 375 ludi a splatkove 4... ale trnavsky stale nula. to je sila proste
Ja uz vaham ist do osobneho bankrotu ja uz som v osobnom vestniku len citam o bankrote no nic moc normslne sa bojim☹

@ellison333 a prosim Vas kedy ste boli v CPP aposlali vam aj nejaky papier,ze vas budu zastupovat?