Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@kicilanka dakujem za odpoved na strane 80 je taky vzor co poslat na sud.....ja som si vyziadala vsetky exekucie ....napisala som vsetkym exekutorom zajtra to idem poslat....plus to poslem na sud tu u nas ten navrh na zrusenie vsetkych exekucii pod mojim rod.cislom len ma zaujimalo ci tam musim rozpisovat vsetky exekucie alebo staci vseobecne
Pekny den....ked sa konkurz ukonci...co je napisane v obchodnom vestniku??....Pride to aj postou?
Ahojte od októbra 2017 som oddlzena aj so správcom som volala že všetko je ukončené a minulý mesiac mi exekútorka stiahla zo mzdy peniaze a nie malú čiastku.... má niekto s takýmto niečím skúsenosti? Môžem si tie peniaze žiadať späť? Ďakujem
@e123j odložený ste automaticky na základe rozhodnutia súdu -to je to uznesenie ,ktoré ste dostali domov doporucene ....konkurz je len dodatočne ...kde správca skúma či máte majetok alebo nie a...ak nie tak sa konkurz uzatvára do 45dni ...ak máte majetok na uzavretie konkurzu má správca 90dni tak nám povedal včera správca keď som bola s mamou u neho
Prosim moze mi spravca siahnut na mzdu? Dakujem
Ahojte.Je tu niekto z Ba?Termín mám v cpp až v júni,no chodia papiere zo súdov a neviem čo robiť.Prosím o radu...
Vie mi niekto napisat ako je vo vestniku presna formulacia ked sa konkurz ukonci?
Je tam napisane ze je konkurz ukonceny?
Nepride ozaj ziadny papier ze konkurz je ukonceny?
Vdaka za odpoved.

@luckarisko74 nejako si nespomínam, že by tu bolo takto písané...lebo sme sa bavili, že tak napr. ako ja, môže mať niekto nie na jednom súde exekúcie, ale na viacerých...
...bolo by to možné tak ako hovoríš, keby si mala už všetky exekúcie po novom - teda zo súdu v BB...vtedy by si po novom žiadala rovno súd a nie exekútora a mohla by si pod r.č.
..písali sme, že pred podaním na CPP si vieš vyžiadať zoznam svojich exekúcií podľa r.č.
...ale predpokladám že máš exekúcie podľa starého zákona, teda z nie centrálneho exekúčneho súdu a tak podľa starého postupu platí, že žiadaš exekútora a on to dá na vyjadrenie veriteľovi a tak to podá celé na súd...tým že sme však prešli OB už veriteľ sa k tomu nemôže vyjadrovať, ani exekútor, takže s čistým svedomím to môžeš napísať aj priamo na súd...
...ale určite by som písala aj exekútorovi, aby zbytočne ťa nestresoval prípadnými obsielkami a chuťou ťa navštevovať....tým pádom on je stále povinný to poslať na súd...a ak to podáš na súd aj ty, tak to celé urýchliš....