Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
a hlavne ešte tento návrh vôbec nie je schválený NR, takže to môže ešte vyzerať úplne ináč 😁
Dobry vecer....prosim vas,do kolnky "stavba" sa pisu len nedokoncene domy,kde sa neda byvat? Uz druhykrat sa mi vratil ten papier,kde sa zapisuju majetky. Ak viete poradit budem vdacna. Dakujem
Kam mam zapisat rodinny dom,a dvojdom,co je LV oznaceny ako byt?
Mam vsetky listy vlastnictva,ale ja som asi jediny magor,co to nevie vyplnit ☹
Myslite kolonku "ina majetkova hodnota"?
@nellydick aha 🙂
Uz len posledna otazka,dufam :-/
Na konci papiera,ze vyhlasujem,ze navlastnim obyvatelnu vec,ktora by mohla byt v zozname majetku oznacene za obydlie...tam to oznacit,alebo nie? :-/
Nebyvam ani v jednom,rodinny dom je nebezpecny,nebyva tam nikto a byt obyva nevlastny otec,polovica je moja z oboch
Ahojte, otazocka...vybavujem OB, vsetko mam podane cez cpp...uz len cakam na rozhodnutie sudu. Prislo mi vsak medzicasom predvolanie na sud, ohladom jednej pozicky, ze si ma chce sud vypocut....mam tam ist s tym, ze ma CPP uz zastupuje (prislo mi vyrozumenie, ze ma budu zastupovat) v OB, alebo mam len nieco napisat, pripadne co navrhujete?
Dakujem pekne

@kaja30 nie exekútor môže podať znovu návrh na začatie exekúcie, ale veriteľ. a to len do 1 roku od jej ukončenia.