Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Opäť ešte raz pre všetkých.....
https://www.aktuality.sk/clanok/637771/ked-exek...
Dávajte si tie EXE zastaviť... v článku máte vysvetlené... prečo.
Zdravím...
Ešte som sa chcel spítať ak mám ukončený konkurz a povedz me, že budem mať niečo na svoje meno napr. auto atď... bude to nejaký problém alebo teraz už s kľudom si ho môžem napísať na meno.
Za info vopred Díky
@hellgamer 6 rokov po bankrote nesmiete nič vlastniť teda mať na svojom mene, aspoň tak som to pochopila.
@veronikabb Ja som to pochopil zas tak, že v prípade Veľkej výhry alebo dedičstva ...
p. Ulmanova zavadza ked tvrdi, ze vyplata podlieha konkurzu
@veronikabb môžte vlastniť čokoľvek 😁 len polovicu majetku nie nepatrnej hodnoty máte ponúknuť veriteľom na úhradu dlhov. Ak by ste nič nemohli vlastniť, tak by ste si nemohli ani rožky kúpiť v potravinách 😀
@veronikabb to vôbec nie je pravda...
@hellgamer Môžeš si kupiť hocičo. A pochopil si správne... opäť vidno, že si poctivo čítal 😃
Je tu niekto, kto prechádza splátkovým spôsobom?
@miamia04 v BA to trvá najdlhšie, v novembri nefungoval REGISTER ÚPADCOV 2 týždne a preto návrhy nepodavalo celé CPP. Keďže neboli podané navrhy, súd vydáva po 15 dňoch menej rozhodnutí. Teraz sa návrhy podávajú vo veľkom množstve, ale len do 10.12. Potom pôjdu pomenej kvôli lehote súdu. Až po novom roku sa to rozbehne znovu naplno.
@veronikabb hlúposť, mne správca potvrdil že si kludne môžem kupiť auto aj normálne veci čo chcem
Ak by mal niekto záujem si pozrieť:
Zdravím ľudia ....
Chcem sa Vás spítať pomáham teraz kamoške s bankrotom len nad jedným si lámeme hlavu takže:
Chcela by ísť do bankrotu ale formou splátkového kalendára o týždeň jej má exe zobrať auto vieme, že toto sa už zastaviť nedá ale je tam nejaká šanca že pokiaľ všetko v cpp a na súde prebehne v poriadku a schvália jej ten bankrot, že jej to auto musí exe vrátiť? či ako to funguje? a čo je vlastne v takej situáci urobiť?
Všetkým za odpoveďe a pomoc vopred Ďakujem.

@hellgamer parada... číslo účtu posielam v súkromnej správe 😀