Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Viete nám prosím ešte poradiť? Kamoška dnes bola v spoločnosti Bonato. Tam jej povedali, ze keď si podá žiadosť sama tak to trvá niekoľko rokov. Ze jedine keď pôjde cez Bonato tak to bude mať za 3-4 mesiace vybavené. Ale chcú za to 280 eur, že jej to cele vybavia. Ako to je, majú pravdu? Lebo som čítala,ze tu ste si žiadosti podávali samy do CPP
@bombonka ja som snimi chcela riešiť správcu záväzkov. Aj tu to je spomínané ,že ob ide len cez cpp. Bonato zoberú poplatok za to,že jej dajú oni žiadosť do cpp.Áno aj v cpp sa čaká,nie roky ,ale mesiace na schôdzku,ale čo tu bolo spomínané,tak keď sama pošle žiadosť do cpp bude to skôr.
@nellydick
Jedna otázka na tvoju odpoveď pre @bo12bo
Ohľadom depozitu
Mne zamestnávateľ strhával do depozitu exekúciu,úspešne mám za sebou OB,všetkým exekútorom aj súdom som rozposlala kópie o OB,a žiadosti o zastavenie všetkých exekúcii,čo bude s peniazmi v depozite?Exekútor poslal zamestnávateľovi zastavenie exekúcie,no nič viac v liste o peniazoch nebolo písané ktoré sú uložené v depozite
Ďakujem za odpoveď
Bonato vam len vypise ziadost ..stiahnite si z internetu ziadost a vypiste a poslite .dajte si overit notarom podpis..a nemusite platit 280 euro ziadnej spolocnosti aj tak to ise vsetko cez cpp takze tak
@111122223333 notárom overený podpis načo bude potrebný prosím?
Aby ste nemuseli chodit hore dolu lebo mosite podpisat pozicku z cpp tych 500 euro..lebo by ste museli chodit hore dolu
Vsak ano bonato v bude hlavu motat..aby ste im dali len tych 280 euro za nic
@111122223333 takže keď pôjdeme zaniesť papiere do centra tak rovno aj doklad o overení podpisu?
Cpp by vam malo dat papiere ziadost plus ziadost o pozicku.to treba vypisat neviem odkial ste .pokial mimo bratislavu tak vypisat aj ziadost o pozicku a overenie notarom podpis sa robi vtedy ak to poslete postou a nemusite chodit do cpp..chapete co tym myslim overite si podpis..do mesiaca vam potom dojde vyrozumenie cpp ci vas budu zastupovat a potom cakate
Alebo si stiahnut vsetko na stranke cpp
Ked budete potom v obchodnom vestniku tak vas bude zastupovat spravca.. mne po tyzdni doslo zo sudu uznesenie
@111122223333 my tam ideme osobne. Sme z BA. Papiere už vypísané ako tak sú. Takže ešte aj tu žiadosť o pôžičku treba vytlačiť a vypísať +ten overený podpis?
Tak ked tam idete priamo tak overovat nemusite nic...tam im to podpisete a hotovo
@111122223333 ďakujem
@111122223333 už nestačí overenie podpisu na zmluve o pôžičke. Je potrebné ju podpísať priamo pred zamestnancom CPP pokiaľ tomu nebránia závažné dôvody.
prosím Vás mohol by niekto z právnikov objasni v ľudskej reči čo to znamená pre nás čo sme absolvovali konkurz https://www.najpravo.sk/clanky/osobny-bankrot-n...
Prosim chcem sa spytat nemusim nahlasovat ucet dietata pri osobnom bankrote ked je to na jeho rodne cislo nakolko mu tam chodia len rodinne pridavky dieta ma 7 rokov dakujem za info

@nellydick ďakujem pekne