icon

Osobný bankrot 2017 - skúsenosti

paulina111
17. mar 2017

Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.

kicilanka
Odpoveď bola odstránená
marusia12
18. nov 2017

@dankagirl mne ako fyzickej osobe zivnostnikovi spada do oddlzenia a uz to mam vymazane aj v registri.

kicilanka
Odpoveď bola odstránená
marusia12
Odpoveď bola odstránená
marusia12
Odpoveď bola odstránená
kicilanka
Odpoveď bola odstránená
kicilanka
Odpoveď bola odstránená
polaa
Odpoveď bola odstránená
kicilanka
Odpoveď bola odstránená
marusia12
Odpoveď bola odstránená
marusia12
Odpoveď bola odstránená
polaa
Odpoveď bola odstránená
bebemaly
19. nov 2017

Kódex správania na stránke
Naším cieľom je, aby sa všetci na stránke Modrého koníka cítili bezpečne a príjemne. Preto je potrebné, aby každý používateľ dodržiaval nasledovné pravidlá:

Rešpektuj ostatné používateľky a pristupuj k nim s úctou.
Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné.
Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané.
Nezverejňuj osobné údaje iných používateľov (napr. meno, adresa, telefón, email, stav a pod.).
Nezverejňuj príspevky a fotky, ktoré ohrozujú tvoje vlastné súkromie, alebo majú intímny charakter.
Nezverejňuj informácie, ktoré ti iná používateľka zdelila súkromne (napr. obsah internej pošty, príspevky v súkromných skupinách a pod.) alebo si ich získala z iných zdrojov.
Je zakázané vkladať príspevky obsahujúce, podnecujúce alebo obhajujúce násilie, fanatizmus, rasizmus, nenávisť ku konkrétnej osobe alebo skupine ľudí, či šíriace strach.
Nezverejňuj klamlivé a nepravdivé informácie.
Nezneužívaj príspevky na manipuláciu diskutujúcich a čitateľov.
Nespamuj. Nezverejňuj opakovane rovnaký príspevok. Nežiadaj o hlasy do súťaží a ankiet.
Neponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).
Rešpektuj Modrý koník team a jeho rozhodnutia.
Dodržuj právo a zákony. Nevkladaj nezákonný obsah. Rešpektuj autorské práva. Je zakázané neoprávnené použitie registrovaných ochranných známok.
Nezneužívaj vytváranie viacerých profilov.
Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.

xxxxxnnnnn
19. nov 2017

Ahojte,

Modrý koník je miesto, kde si ženy môžu poradiť a pomôcť, diskutovať o rôznych témach. Všetci chceme, aby tu vládla priateľská atmosféra a rešpekt voči názorom ostatných. Vaše názory sú a budú rozličné. Preto akceptujte názory ostatných, príjmite ich a reagujte slušne.

Diskusia má názov "Osobný bankrot 2017 - skúsenosti ". Bohužiaľ, túto tému nedokážu mnohé používateľky preberať s dostatočným nadhľadom a bez emócií, bez urážok a zosmiešňovania. Dochádza tu k roztržkám medzi vami, k vzájomnému osočovaniu, porušovaniu pravidiel Modrého koníka.

Prosím o prečítanie si Kódexu správania https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.

Prosím vyjadrujte sa len k názvu diskusie a neodbočujte od témy.

Ďakujem za pochopenie, príjemné diskutovanie a pekný deň
Adminka fóra

kicilanka
19. nov 2017

@xxxxxnnnnn
Ďakujem

sticker
mawka
Odpoveď bola odstránená
unitedmt
19. nov 2017

@monikapetrzalka CPP Žilina
14.08. Podané na CPP
12.09. Rozhodnutie o zastupovaní CPP
25.10. Vyhlásený v OV

Čize som giež niekde v polovici.Držím palce.

monikapetrzalka
19. nov 2017

@unitedmt dakujem velmi pekne, takto som to chcela od viacerych na tomto fore, aby sme sa zhruba vedeli zaclenit datumovo 😉

nifido
19. nov 2017

@unitedmt fuuuu aky rychli 👌👍👍👍 v Ke to je na dlho

janka456janka
19. nov 2017

@monikapetrzalka CPP Trenčín.
26.5. Podane v CPP
12.6 Rozhodnutie o zastupovani CPP
19.11 A stale cakam na podanie na sud

saintlaurent
19. nov 2017

@kicilanka 😂

saintlaurent
Odpoveď bola odstránená
monikapetrzalka
19. nov 2017

@janka456janka fuuha tak v TN to vyzera nadlho 😲 a v ZA vcelku zas rychlovka..vidim, ze je to rozne

kicilanka
19. nov 2017

@janka456janka
OMG Janka - tak ale to je na veľmi dlho toto...to je už asi rekord v dĺžke doteraz...nezabudli tam na teba? skúsila si im volať?

ivka0412
19. nov 2017

Pre kraj PO
31.7. Podané v CPP
31.8. Rozhodnutie o zastupovaní CPP
31.10. Podané na súd
A čakám.

janka456janka
19. nov 2017

@kicilanka ahoj aj som volala aj som tam bola a povedali ze maju toho vela a malo pracovnikov ze treba cakat. ale ze teraz tqk koncom novenbra by to mali posielat

zazalienkas
19. nov 2017

@janka456janka tak to ten môj chlap ešte do ďalšieho roka môže čakať týmto tempom......držím palce 🙂

janka456janka
19. nov 2017

@zazalienkas no je to mozne este sa nacakate. to cakanie je najhorsie. ale dufam ze vysledok bude stat za to... aj ja Vam drzim palce

zazalienkas
19. nov 2017

Nejako ja počas RD nemám čas na to myslieť, ale sledujem príspevky ;) ďakujeme veľmi pekne ja tam asi skúsim zavolať tiež že na kedy to cca vidia

zuzanka7117
19. nov 2017

@monikapetrzalka
CPP Banská Bystrica
3.5.17 - podané
1.6.17 - odpoveď o zastupovaní
17.8.17 - vyhlásenie oddĺženia