Osobný bankrot a majetok manželky: Čo bude s bytom a autom?
Dobrý deň vie mi niekto poradiť ja si riešim osobný bankrot ale chcem sa opýtať zobere bankrot byt a auto manželke Keť sme zosobášení ale na list vlastníctva nesom zapísaný ako spolu majiteľ ani auto neje namna písané má stim niekto skúsenosť ďakujem
treba sa informovať v centre právnej pomoci, tam Vám podajú pravdivé informácie v tak podstatnej veci
kedy ste ten byt nadobudli ? pocas manzelstva?
kedy ste ten byt nadobudli ? pocas manzelstva?
@anonym_05ddd9 ak aj pred manželstvom ale pokiaľ platila manžela hypo alebo lízing na auto počas manželstva má tam podiel aj manžel... preto je najlepšie obrátiť sa na centrum právnej pomoci
Jasne, ze zobere. Ste manzelia, dlhy aj majetky su spolocne. Ti este co by ste nechceli?. Nech vas oddlzia za nase a vy si budete jazIt autom?
@anonym_05ddd9 ak aj pred manželstvom ale pokiaľ platila manžela hypo alebo lízing na auto počas manželstva má tam podiel aj manžel... preto je najlepšie obrátiť sa na centrum právnej pomoci
@anonym_a7227c pletieš rozvod
@ondrej233 áno, ak byt aj auto nadobudla počas manželstva tak obe sú spoločné a je jedno na koho sú písané či auto alebo byt.
@ondrej233 áno, ak byt aj auto nadobudla počas manželstva tak obe sú spoločné a je jedno na koho sú písané či auto alebo byt.
@anonym_115d08 Zalezi, z akych penazi to bolo financovane. Ak napr. z dedicstva manzelky, tak je to vylucne jej, aj ked to bolo kupovane pocas manzelstva.
@anonym_115d08 Zalezi, z akych penazi to bolo financovane. Ak napr. z dedicstva manzelky, tak je to vylucne jej, aj ked to bolo kupovane pocas manzelstva.
@zuzanaete exekútorovi je to jedno. To už autor a jeho manželia budú dokladovať čo je koho
@zuzanaete a okrem toho dlhy sú v manželstve spoločné tak je úplne jedno kto je majiteľom čoho

Toto mi nepreloží ani pokročilá AI